15.5 C
Gandia
Dissabte, 24 febrer, 2024

Minyana, l’assessor del Grup Socialista d’Oliva, denúncia a Yolanda Pastor regidora de Projecte Oliva

– Segons el grup socialista “La persecució política i personal que pateix el funcionari eventual per part de l’oposició des de fa més d’un any provoca que es prenguen accions legals contra els membres de l’oposició”

– “Els greus atacs personals sofrits per part de l’assessor del govern local i contra el partit socialista en una matèria tan sensible com l’assetjament sexual i la violència contra les dones no poden ser utilitzats frívolament per ningú i menys en l’àmbit polític”, segons els dirigents socialistes.

Després de dos denúncies contra el portaveu del PP, Salvador Llopis, l’assessor ha presentat una nova denúncia i ara a més també l’ha presentat contra Yolanda Pastor i a Projecte Oliva.

Les denúncies han estat presentades, per part de l’assessor, contra Salvador Llopis, en data de 18 de juliol de 2020, amb una ampliació de denúncia, per la contínua manifestació d’acusacions per part del denunciat que l’assessor firma el 3 d’agost. La segona denúncia és de data del 10 de novembre de 2020 per les mateixes acusacions reiterades.

En aquest cas, la tercera denúncia s’ha presentat, hui 12 de març de 2021, en el jutjat d’Instrucció número 2 de Gandia, contra el portaveu del PP d’Oliva, Salvador Llopis. I ara també s’ha denunciat a Projecte Oliva i la seua portaveu, Yolanda Pastor per les mateixes falses acusacions.

El grup municipal socialista ha assenyalat que “defensa i defensarà sempre la diversitat d’opinions. De fet, si pensem diferent, s’enriqueix la democràcia, però les manifestacions d’aquesta diferència sempre que es mantinga el respecte no poden ser utilitzades com arma contra un rival polític. Hi ha barreres que no s’han de sobrepassar dins del joc polític. En el cas de sentir vulnerats els nostres drets fonamentals, les denúncies públiques han d’anar acompanyades d’accions legals. Si el que es pretén no és afavorir l’espectacle i el circ polític. Davant les constants difamacions i atemptats contra la imatge, l’honorabilitat i la integritat emocional i psicològica de l’assessor del govern local, el grup municipal socialista d’Oliva ha decidit posar en mans d’un equip d’advocats aquesta situació”.

El mateix funcionari eventual ha sigut qui, després de les recomanacions legals dels advocats, ha presentat aquest matí una sèrie de denúncies contra la portaveu del partit Projecte Oliva, Yolanda Pastor, contra la formació de la mateixa Pastor i contra Salvador Llopis, portaveu del Partit Popular d’Oliva, per injúries, difamacions i provocar escenes d’odi contra la seua persona, manifestades en xarxes socials i en cap moment condemnades pels representants polítics esmentats.

Articles relacionats