14.7 C
Gandia
Dilluns, 4 desembre, 2023

Milana i Lila, alumnes del CEIP Cervantes de Gandia, guanyadores del Concurs Provincial “Així són els bombers”

– El Consorci Provincial de Bombers de València (CPBV) ha lliurat aquest matí els premis del III Concurs de Dibuix ‘Així són els bombers’, en el qual han participat 1.300 xiquets i xiquetes de tota la província de València.

El gerent del Consorci, José Manuel Ballester, el cap de parc de Catarroja (on s’ha celebrat l’acte), José Vicente Balbastre, i l’alcalde de Catarroja, Jesús Monzó, han sigut els encarregats de lliurar als 10 finalistes de cadascuna de les quatre categories un diploma i una borsa amb diversos obsequis del Consorci. A més, els tres guanyadors han rebut una reproducció del casc que utilitzen els bombers.

Enguany, la participació ha augmentat un 40% respecte a l’edició anterior, i el Consorci ha rebut 1.200 dibuixos realitzats per xiquets d’entre 3 i 12 anys de tota la província de València que reflecteixen la tasca dels bombers en diferents situacions.

“Molts dels dibuixos ens traslladen missatges d’agraïment. Els xiquets i xiquetes saben que els bombers apaguen focs, rescaten persones i animals. També saben que actuem en inundacions i que han de cridar al 112 en cas d’emergència”, ha explicat el gerent del Consorci.

A l’acte de hui han assistit més de 100 persones, que han gaudit de l’actuació de Marcel el Marcià i han pogut pujar a la galeria d’entrenament i conéixer la resta del parc de bombers de Catarroja.

Llistat de premiats:

CATEGORIA 2014-HUI

1º. Marc Játiva Lozano. CEU SAN PABLO, MONTCADA
2º. Cristian Canet. SANTOS PATRONOS ALZIRA
3º. Valeria López Lucas. CE XÚQUER ALZIRA

CATEGORIA 2012-2013

1º. Bianka Martínez Amorós RAMÓN LAPORTA SINARCAS
2º. Ángel Jurado Moreno. CEIP CERVANTES, LA POBLA
3º. Nora Moya LlaosaRAMÓN LAPORTA SINARCAS

CATEGORIA 2010-2011

1º. Adriana Bonifacio Rovira. TRULLAS BENIFAIÓ
2º Ester Fernández GarcíaSANTOS PATRONOS ALZIRA
3º Mónica Adrià Iniesta. CEIP BLASCO IBÁÑEZ BENETÚSSER

CATEGORIA 2009-2008

1°. Milana Cimabaraite. CEIP CERVANTES GANDIA
2°. Diana Ricós Juan. LA BALAGUERA, ALBAL
3°. Lila Iglesias Groba. CEIP CERVANTES, GANDIA

Articles relacionats