31.2 C
Gandia
Dilluns, 8 agost, 2022

Miki Dkai actuarà a Oliva amb el seu espectacle “Són Festes!”

– Creu Roja d’Oliva presenta l’esdeveniment solidari “Són Festes!” del monologuista Miki Dkai amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Oliva

Comença el Sorteig de l’Or de la Creu Roja i des d’Oliva s’ha volgut encetar la programació amb la participació del Departament de Benestar Social de l’Ajuntament d’Oliva, que  encapçala Yolanda Balaguer.

Dins del marc de les activitats que s’han programat pel Sorteig de l’Or, Creu Roja Oliva ha organitzat per al diumenge, 13 de juny, en el Centre Polivalent, a les 18.30 h, el monòleg “Són festes!” de Miki Dkai, complint amb totes les restriccions sanitàries vigents.

La Presidenta de Creu Roja Oliva, Maria Dolores Roselló, afirma que “esdeveniments d’aquesta envergadura fan molta falta en aquests moments. La crisi sanitària ha deixat a moltes famílies i persones en una situació tremendament precària i amb el sorteig volem continuar ajudant a tots els que ho necessiten”.

L’aforament serà limitat i les entrades (donació) es poden adquirir a través de l’enllaç: https://www.giglon.com/todos?idEvent=son=festes

Articles relacionats