Miguel Todolí pren el relleu de Rafa Juan al capdavant de la patronal saforenca

L’Assemblea General de la Federació d’Associacions d’Empresaris de la Safor (FAES) ha elegit Miguel Todolí (a l’esquerra de la imatge), qui pren el relleu de Rafael Juan. Miguel Todolí, únic candidat que optava al càrrec, és l’actual CEO de Miguel Todolí SL, empresa situada en el Polígon Benieto.
Després de 8 anys al capdavant de la Federació, el CEO del Grup Dulcesol, Rafael Juan, posa el punt i final a una etapa que, segons assegurava, «ha marcat un important canvi en l’estructura organitzativa empresarial de la Comunitat».

D’una banda, referent a la Confederació Empresarial de la Comunitat, comenta que «la Federació des de la seua constitució ha estat represetada per vocals, en aquests moments tres, amb l’objecte de recolzar aquest projecte autonòmic. Açò ens ha permès participar activament en l’Observatori de la Indústria i dels Sectors Econòmics, així com en l’esborrany de l’Avantprojecte de Llei de la Generalitat, de Gestió, Modernització i Promoció de les Àrees Industrials de la Comunitat».
D’altra banda, destaca que «en aquest exercici hem sigut testimonis de la gran inversió rebuda en la comarca en el marc de les ajudes per a polígons industrials de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial».
«Agraïsc -ha dit e el seu comiat- el gran suport del president de la CEV, Salvador Navarro, en el sector agroalimentari com a conseqüència de la proposta d’un projecte de llei que gravava a les begudes ensucrades i que s’estén a diferència de Catalunya a tota la brioixeria industrial. La ràpida actuació de la CEV va permetre contactar amb els promotors de la llei i ens van facilitar reunions amb el presidentde la Generalitat, Ximo Puig, i vicepresidenta, Mónica Oltra, per a exposar les gravíssimes conseqüències per al sector. Aquesta ràpida intervenció ens va donar la tranquil·litat que el projecte no progressara».
Aquest exercici, també comentava, «els empresaris hem eixit al carrer, un fet significatiu va ser el suport de la Federació al manifest mitjançant el qual es va sol·licitar a l’Estat un finançament i inversions justes per a la Comunitat. Ha estat un any en el qual també hem rebut bones notícies pel que fa a infraestructures en la comarca».
Finalment, concloïa, «durant els 8 anys de presidència, les reivindicacions han sigut un dels objectius principals d’aquesta Federació, igualment s’han tractat tots els temes que s’han proposat en defensa dels interessos dels empresaris a nivell general i sectorial». Ha finalitzat agraïnt als membres de la junta i de l’assemblea «la vostra inestimable col·laboració» i els ha animat a «seguir treballant per a aconseguir que la comarca de la Safor tinga les infraestructures que ens permeten ser competitius i que la nostra Federació seguisca creixent en associats i no quede cap associació empresarial en la comarca fora de la patronal».
Amb eixe compromís iniciava el seu discurs el nou president de FAES, Miguel Todolí, anunciant que «en aquests pròxims quatre anys, junts treballarem per seguir amb la tasca de reivindicar les infraestructures necessàries perquè la nostra comarca siga un referent en la cohesió empresarial. Les nostres relacions institucionals van a seguir la línia de col·laboració i participació, la nostra aposta pel diàleg i el consens seguiran les pautes de conciliació que Rafael Juan ens ha inculcat».
Comença una altra etapa, assenyala, «i vull demanar la màxima col·laboració per a seguir obrint línies de treball que ens permeten ajudar al col·lectiu empresarial en la defensa dels seus interessos, seguir recolzant el desenvolupament d’activitats de promoció econòmica i foment d’ocupació, així com la predisposició a cooperar amb altres organitzacions territorials amb vista a aconseguir un creixement econòmic estable i un adequat nivell de vida per als habitants de la comarca».
Agraïa també a «tots els que heu col·laborat no solament al fet que jo siga triat president, sinó també a totes les persones que heu fet possible que el projecte FAES siga un referent». 
Reconeix, d’altra banda «la gran labora de l’anterior president, Rafael Juan, un excel·lent empresari i millor persona, que ha treballat molt per aquesta organització, que ha dedicat moltes hores i que, al costat de tot l’equip de la junta directiva, han impulsat el desenvolupament econòmic i social de la comarca i han donat a conèixer el nom de la Federació per tota la Comunitat».
I finalment ha expressat el seu desig de «seguir conjuminant esforços amb la CEV. A l’asseblea ha assistit  el president de la CEV, Salvador Navarro», a qui Todolí ha agraït el seu recolzamnet i li ha expressat «la nostra idea de seguir apostant i col·laborant activament en el desenvolupament de l’organització empresarial que presideixes».

Et Pot Interessar