16.5 C
Gandia
Dimarts, 16 abril, 2024

Més ràpid impossible: “El Real de Gandia paga als seus proveïdors en menys de 2 dies”

– L’edil d’Hisenda destaca el treball de tots els departaments per a complir amb els pagaments

L’Ajuntament de l’el Real de Gandia ha situat el seu Període Mitjà de pagament a proveïdors (PMP) en 1,63 dies de mitjana durant el segon trimestre de 2021. Es tracta d’una dada que, segons apunten des del consistori demostra la bona faena realitzada en els últims anys pels diferents serveis municipals a l’hora d’intentar agilitar els pagaments.

Aquesta xifra, «suposa que l’ajuntament compleix amb la Llei d’Estabilitat Pressupostària i Sostenibilitat Financera injectant liquiditat en l’economia local i comarcal», segons indica Vicent Signes, regidor d’Hisenda.

«Durant els últims anys, una de les prioritats de l’àrea d’Hisenda ha sigut que els proveïdors, autònoms i les petites empreses cobraren en el menor temps possible, alguna cosa que estem aconseguint gràcies a la senda econòmica iniciada en el 2015 i a la bona faena i implicació dels Serveis Tècnics municipals de Tresoreria i Intervenció», assenyala el responsable d’Hisenda.

L’alcalde, Gustavo Mascarell, destaca que «el fet de situar el pagament a Proveïdors molt per davall del màxim legal establit (30 dies), és molt important perquè permet que els proveïdors puguen cobrar en un curt termini de temps, perquè no hagen de suportar la càrrega econòmica de factures impagades, alguna cosa que adquireix especial importància actualment amb la situació econòmica que travessen els empresaris derivada de la crisi sanitària del Covid-19».

Articles relacionats