10.8 C
Gandia
Dissabte, 26 novembre, 2022

Més morts, record de nous casos positius per coronavirus, brots i pressió hospitalària a la Safor

– Els experts en epidemiologia vaticinaven que a partir d’ahir es notaria els efectes de les festes nadalenques i així ha sigut

Malauradament ahir es produïa el record de nous casos positius per coronavirus a l’arribar a la xifra de 211, detectats per proves de PCR o test d’antígens, si aquesta situació es prolonga, que de segur serà així, les conseqüències seran desastroses tant per als hospitals com l’augmenten de noves víctimes de la COVID19.

Fins a tres víctimes de coronavirus en només un dia, el pitjor dels resultats de la pandèmia. Les víctimes són dos homes de la comarca de la Safor de 83 i 86, i una dona de 88 anys del municipi de Gandia.

D’altra banda la pressió hospitalària es manté en 89 persones ingressades per la COVID19, i d’elles 14 necessiten atenció mèdica a la Unitat de Vigilància Intensiva, per la seua evolució de la malaltia.

També en l’actualització de la Conselleria de Sanitat es notificava un nou brot de coronavirus a la ciutat de Gandia, l’origen del brot és d’àmbit laboral i de moment són quatre les persones contagiades.

Des del Departament de Salut insisteixen que s’ha de mantindre la bombolla familiar de convivents per tal de no estendre més la pandèmia, evitar els contactes en amics i cercles pròxims, és a dir el distanciament social. Eixir al carrer l’estricament necessari, la importància de tindre els llocs tancats perfectament ventilats, el distanciament, la neteja de mans i desinfecció i l’ús correcte de la mascareta.

Articles relacionats