MÉS GANDIA FA UNA VALORACIÓ POSITIVA DE LA RETIRADA DE TORRÓ COM A FINAL D’UNA ETAPA

«El temps dels polítics que gestionen el que concerneix la ciutadania a l’esquena d’aquesta ha acabat». És la primera valoració que ha fet l’Assemblea Més Gandia després de conèixerr la renúncia del portaveu del PP i exalcalde, Arturo Torró, a l’acta de regidor. Més Gandia considera que «la corrupció i els partits polítics que fan servir les institucions per a benefici personal i lucratiu, que teixeixen xàrcies d’influències i favors no pot seguir mantenint-se. És per això que entenem la marxa de Arturo Torró com un procés de renovació política a la història de la nostra ciutat i desitgem que gestions com aquesta no es tornen a repetir».

 

En un comunicat, l’assemblea de Mes Gandia (coalició que governa amb el PSPV formada per Compromís, EUPV, ERPV i independents) afirma que «després de quatre anys contravenint la veu de la ciutadania i deixant un deute considerable a l’Ajuntament de Gandia de quasi quatre-cents milions d’euros. Durant aquests anys de govern, Arturo Torró ha generat la més ferma oposició dels diferents grups polítics, entitats i col·lectius ciutadans. Tota aquesta lluita ciutadana contra l’antic alcalde de Gandia va propiciar la creació de la nostra assemblea entre altres col·lectius de lluita. Després del resultat de les eleccions, ens vam veure en la tessitura de permetre que Arturo Torró seguira governant o assumir la responsabilitat que ens pertocava de respondre a les demandes ciutadanes i governar nosaltres. L’Assemblea va acceptar la responsabilitat de governar amb una Gandia endeutada i amb poc pressupost, amb el PSOE que va contribuir a la situació límit de la ciutat i amb el vot favorable de Ciutadans. Aquesta decisió no va estar fàcil de prendre però ha sigut responsable per tal de normalitzar la situació de la ciutat».

«Quan vam prendre la decisió de formar govern vam pensar en la importància d’apartar a un polític com Arturo Torró del govern perquè a més de les actituds impròpies que va mantenir com a alcalde de la ciutat, la seua gestió es veia enfosquida per la quantitat de projectes megalòmans que volia dur a terme i els modes de finançament emprats per a realitzar-los, oblidant serveis bàsics per a la ciutadania», conclou la valoració de Més Gandia.

 

Et Pot Interessar