Més de mil persones han assistit a l’estrena del musical Esclaves Rockstar

El col·legi Esclaves de Benirredrà va dur a terme dimecres passat 16 de maig en  el Teatre Serrano l’estrena del musical  «Esclaves Rockstar», que porten tot el curs  preparant. Es tracta d’un musical en el qual es versionava la coneguda obra «Jesucrist  Superstar», i que va ser realitzat per alumnes d’ESO i CFGM del centre.
La realització d’aquest musical ha estat possible gràcies a un gran projecte interdisciplinari  en el qual s’ha implicat tot el centre i pel qual s’han estat preparant pràcticament des d’inici de curs. Més de 40 alumnes actuaven en escena, a més dels  13 alumnes els encarregats de tramoia, atrezzo i maquillatge, tots ells d’edats compreses entre els 12 i els 18 anys.
El professorat d’ESO i altre personal del centre s’ha bolcat al llarg d’aquests  mesos en la preparació tant dins com fora de les aules. Tots han col·laborat activament en els assajos de coreografies, en l’enregistrament de les famoses cançons  amb les lletres adaptades en un estudi professional d’enregistrament, la creació de decorats  i escenografia en general en l’assignatura de Tecnologia, creació de vestuari…
A més, alumnes i professors de CFGM s’han encarregat del disseny de cartells,  entrades i logo, invitacions a autoritats i protocol en sala, entre altres coses. Així doncs,
un veritable projecte multidisciplinari en el qual s’han vist involucrats alumnes i personal educatiu del centre i que ha suposat un gran esforç per part del col·legi,  des que al juny del curs passat va sorgir la idea de realitzar aquesta adaptació de  Jesucrist Superstar, que s’ha preparat gairebé íntegrament fos de l’horari escolar  entre octubre i maig i d’una manera molt intensiva en les últimes setmanes.
Finalment el passat 16 de maig va poder veure’s el resultat d’aquest gran projecte musical:  es van dur a terme 2 representacions, la matutina, destinada a escolars del centre i del CEIP Botànic Cavanilles, a la qual van assistir al voltant de 600 persones, i la funció de la tarda, oberta al públic general, a la qual van assistir aproximadament 500 persones. Amb el Teatre Serrano pràcticament ple les dues funcions, va ser una jornada intensa i molt emotiva pel treball realitzat per alumnes i professors. Ambdues representacions van ser tot un èxit que van superar les expectatives del públic assistent per la professionalitat el resultat malgrat l’edat dels actors.
Toni Pérez, director del col·legi Les Esclaves de Benirredrà, afirma que «el Musical ha estat un èxit després de molt mesos de treball, vull donar la més sincera enhorabona a alumnes, professors i famílies per fer-ho possible. Un altre aspecte molt important, és el caràcter solidari, ja que els diners recaptats del donatiu de les entrades anirà destinat a benefici de la rehabilitació d’una escola infantil en la Missió Sant Francisco Javier en Nkué (Guinea Equatorial) projecte de la fundació ProACIS, ONG internacional gestionada per les Esclaves del Sagrat Cor de Jesús».
Divendres que ve 1 de juny a les 20h tindrà lloc una última representació a l’Auditori de la Casa de Cultura «Alcalde José Blay Espí» del Real de Gandia amb el mateix objectiu benèfic. Les entrades ja estan a la venda en el col·legi de les Esclaves i a l’Ajuntament del Real de Gandia.

Et Pot Interessar