17.4 C
Gandia
Diumenge, 4 juny, 2023

Més de 80 esportistes del CV Arenas de Gandia entren en competició

 

 • Cap de setmana, en el qual per fi els més de 80 esportistes de l’Arenas de Gandia, van entrar en competició.

  A escala escolar, l’infantil jpbmediadores va véncer 3-0 contra l’Escolapies, els alevins masculí i femení van copiar resultat contra els dos equips del Real de Gandia guanyant per 3-0 i per a tancar el capítol escolar, el derbi de categoria benjamí entre Solertech i GallinaEcològica en la qual els xicotets es van imposar per 3-2 al combinat de quart i segon.

  Respecte als federats; a la vesprada, i per última vegada en el Joan XXIII pels problemes d’il·luminació que la pista del Joan XXIII té i que les institucions responsables encara no han resolt, l’equip juvenil va véncer 3-0 a C V Torrent i es manté líder invicte del grup.

  Per al diumenge quedaven els partits de l’infantil i cadet; tots dos equips es van desplaçar a Paterna per a aconseguir el Decorgandia una còmoda victòria per 3-0 i el Dc. Hotels una derrota per 0-3.

  El cap de setmana va finalitzar el diumenge vesprada amb la participació de quatre jugadores infantils en els primers entrenaments de les seleccions provincials 2022-23.

  Per a dissabte que ve , a més dels partits escolars , els infantils i cadets de preferent visitaran al CV Gandia en el derbide Gandia.

Articles relacionats