12.1 C
Gandia
Dissabte, 4 desembre, 2021

MÉS DE 500 PERSONES S’INSCRIUEN ALS CURSOS DE LA UNIVERSITAT POPULAR DE GANDIA

La Universitat Popular de Gandia continua despertant molt d’interès i molta demanda per part de la ciutadania. Ho demostren les xifres. Per als cursos del segon quadrimestre s’han inscrit 512 persones i encara queden 2 dies perquè acabe el període d’inscripcions, que serà el pròxim 4 de febrer. El dia 5 tindrà lloc el sorteig i la matrícula per a totes les persones admeses estarà oberta entre el 8 i el 18 de febrer. Les classes començaran el dia 22 de febrer i acabaran el 5 de juny.

L’èxit d’inscripcions es deu a una programació de cursos variada i dissenyada atenent la demanda de la gent. Així s’han ampliat els cursos més sol•licitats com són els de tall i confecció, amb 4 grups, i el de boixets, amb 3 grups. Pel que fa aquest últim cal dir que s’ha fet un grup de nivell bàsic per a les persones que volen iniciar-se en les tècniques dels boixets, una activitat que s’imparteix des de fa més de 15 anys a la UPG.

 

També s’ha ampliat l’oferta formativa amb nous cursos que no s’havien fet mai i que suposen una aposta ferma per recuperar les tradicions i també per endinsar-se en les noves tecnologies. Així s’ha programat un curs de Cant d’estil, que será una introducció a les tècniques i a la història d’aquest tradicional cant valencià i que estarà impartit per una cantadora profesional.
Les xarxes socials, són l’altra gran novetat a l’UPG. Es formarà als alumnes en el món de les noves comunicacions a través d’internet. Es desvetlaran les claus per poder fer ús de plataformes socials com Facebook, twiter, Whats App o Instagram. A més d’aprendre a comunicar-se també se’ls parlarà dels riscos que suponen les xarxes socials i els límits que marca la legislació vigent.

Els preus dels cursos serà de 80 euros. En total la Universitat Popular de Gandia ofereix 33 cursos que abasten temàtiques tan variades com els idiomes, la fotografia, la informàtica, el dibuix, les manualitats, la cuina o balls de saló. A més l’oferta es complementa amb 2 tipus d’activitats obertes que corresponen a les excursions al patrimoni artístic de la ciutat de València i les excursions al patrimoni natural de la Safor i el seu entorn. Tota la informació la poden trobar a la http://universitatpopulargandia.blogspot.com

Articles relacionats

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

últims articles