24.6 C
Gandia
Dimarts, 26 setembre, 2023

Més de 300 usuaris participen en ‘Incorpora’t’ a Gandia

– El programa Incorpora’t finalitza la primera ronda de tallers amb més de 300 usuaris

La regidora delegada del benestar social, Inma Rodríguez, ha valorat la primera ronda de tallers socials dirigits a la població vulnerable de Gandia dins del programa Incorpora’t. Una iniciativa finançada pel programa FSE+ de la Unió Europea i que inclou el Fons Social Europeu (FSE), el Fons Europeu d’ajuda per a les persones més desfavorides (FEAD), la Iniciativa d’Ocupació Juvenil i el Programa de la Unió Europea per a la Unió Europea per a l’ocupació i la innovació social (EASI).

Rodríguez s’ha mostrat satisfeta amb el resultat, ja que des de principis d’any “hem assistit a un total de 321 usuaris i hem creat diversos tallers de sociabilitat orientats a la millora de l’ocupabilitat. Cadascun d’aquests tallers ha tingut de 15 a 20 usuaris fins i tot, hem hagut de repetir alguns d’ells a causa de la demanda”. Els tallers han abordat diferents camps, des de com preparar un currículum o afrontar una entrevista de treball a classes bàsiques d’informàtica, entre d’altres.

Finalment, la regidora ha avançat que el departament ja treballa en la preparació de nous cursos i tallers per al pròxim curs 2023-2024 amb novetats en la formació orientada a l’ocupabilitat dels usuaris.

Articles relacionats