10.2 C
Gandia
Dijous, 9 febrer, 2023

Més de 300 persones van gaudir de les visites guiades gratuïtes

Més de 300 persones van gaudir de les visites guiades gratuïtes

– Més de 300 persones han participat a les visites guiades gratuïtes d’aquest cap de setmana proposades per l’àrea de Turisme per a celebrar l’efemèride.

Cal recordar, que l’objectiu era posar en valor el nostre patrimoni històric, artístic i cultural, l’element diferenciador de Gandia. En aquest sentit, s’han omplit tots els grups. I les enquestes de satisfacció que han arribat al departamento estan valorades amb una mitja de 5 (sobre 5).

També ha tingut molt d’èxit la ruta fotogràfica pels diferents bancs repartits per la ciutat.

I hui es donaran a conèixer les persones guanyadores del sorteig de dues nits d’hotel i una experiència gastronòmica, amb què es vol reconèixer i homenatjar el visitant fidel.

D’altra banda, el passat cap de setmana Gandia va estar present en la Fira dels Comarques, organitzada per València Turisme, el departament de turisme de la Diputació de València. Enguany s’ha canviat l’emplaçament passant de la plaça de bous on s’havia realitzat des del començament, a la Plaça de l’Ajuntament de València. El canvi ha sigut bastant positiu, ja que s’han unit els dos espais, zona d’informació turística i zona d’espectacles, generant molt moviment de visitants.

El dissabte a la vesprada en la zona de showcooking es va cuinar una Fideuà de Gandia a càrrec de l’Associació Gastronòmica Fideuà de Gandia i en la zona d’actuacions, hi van estar presents els Dolçainers del Grau i una banda del Tio de la Porra per a commemorar els 150 anys de vida del personatge singular i característic que anuncia la Fira i Festes de Gandia.

Els visitants a l’estand s’hi van interessar sobretot per rutes, gastronomia i cultura, destacant l’interés que genera tot allò relacionat amb els Borja.

Gandia també va participar en la fira Alacant Gastronòmica a través d’un showcooking a càrrec del Xef Chema Soler del restaurant StreetFood.

Articles relacionats