14.9 C
Gandia
Diumenge, 26 març, 2023

Més de 1.400 persones gaudeixen de la programació cultural del Real de Gandia al mes de juliol

L’Ajuntament del Real de Gandia ha tancat amb un èxit rotund la seua programació cultural de juliol “Estiu a la fresca”, i que ha comptat amb més de 1.400 espectadors en les 22 activitats durant el mes de juliol. Una oferta cultural que ha estat marcada, segons ha destacat el regidor de Festes, Pep Bertó, “per la bona resposta de la gent del municipi i comarca, i pel compliment de les mesures necessàries per a previndre l’expansió del Covid-19”.

Prop de 900 persones han gaudit d’alguna de les activitats culturals que han tingut lloc en la Plaça de la Llibertat els divendres: circ, monòleg, concerts i màgia. Un excel·lent acolliment que, ha subratllat l’edil, “anima a aquest equip de govern a continuar apostant per la cultura en el nostre municipi, i que continua sent un dels nostres principals objectius”.

Suport al sector local, comarcal i provincial

A més, aquesta programació estiuenca, en la qual s’ha comptat amb la col·laboració de Diputació Provincial per a part dels espectacles, s’ha tingut en compte especialment el suport al sector cultural i els seus professionals tant en l’àmbit local, comarcal i provincial. Perquè, segons ha recordat l’alcalde Gustavo Mascarell, “van anar dels més perjudicats per la paralització d’activitat que va suposar el confinament i, cridanerament, dels que més ràpid van reaccionar per a oferir el seu treball i creacions de manera virtual i acompanyar-nos durant uns moments tan complicats”.

Articles relacionats