7.8 C
Gandia
Dijous, 2 febrer, 2023

Mediterránea Festival completa el seu cartell

Mediterrània Festival, que es celebrarà del 23 al 25 d’agost a la platja de Tavernes de la Valldigna, va completant el seu cartell i anuncia la presència en el seu escenari principal de Rulo i la Contrabanda, Juancho Marqués, The Tripletz, i Lorena Castell. Rulo i la Contrabanda és un dels grups de rock més en forma del panorama nacional dels últims anys amb Raúl Gutiérrez al capdavant, antic líder de La Fuga durant més de 10 anys.
Rulo i la Contrabanda han realitzat col·laboracions musicals amb el millor del rock nacional com Enrique Bunbury, Enrique Villareal (Barricada), Fito i Fitipaldis, Kutxi Romero (Marea), Dani Martín, Sober, i Mago de Oz, entre uns altres.
La banda, que no sol deixar-se veure per festivals i presentarà en Mediterrània Festival la gira que dóna títol el seu cinquè àlbum, “El doble de tu mitad”, un àlbum amb el qual l’artista càntabre fa un pas avant en la seva carrera en comptar amb la producció de Carlos Raya.
Juancho Marqués no necessita ja discos per girar doncs en els últims anys s’ha col·locat en la primera lliga gràcies al treball constant, màxima dedicació i un estil únic i inimitable, per molt que ho intentin. Ha sabut transformar el potent directe que venia fent en anys anteriors en bona ona, permetent confirmar-se com un dels grans artistes hip-hop espanyol i en tot un referent de la cultura urbana.
The Tripletz, d’altra banda, són Sergi Pedrer i Lucas Loren, dos amics DJ´s que van desenvolupar la seva faceta com a creatius i creadors de contingut, un contingut fresc i nou, carregat de denúncia social i sobretot autenticitat, que els ha fet guanyar-se el respecte i admiració de tota la comunitat. La lluita pels drets i visibilitat del col·lectiu LGBTI és el seu leitmotiv més latent.
Els seus adeptes, els anomenats “tripletez”, destaquen una secció d’entre totes les que podem veure al seu canal de YouTube: “Charla de queridas”, el programa en el qual Sergi i Lucas entrevisten a persones que representen a minories discriminades o incompreses per la societat que es presten a explicar la seva experiència amb l’esperança de conscienciar i normalitzar respecte a la seva situació, i el millor és que ho aconsegueixen!
Lorena Castell, per últim, és una coneguda presentadora de ràdio i televisió i que ha participat en grans programes com Sputnik (Canal 33) i La Via Láctea (8tv) o més recentment en Yu (40 Principiales) i Zapeando (La Sexta), Lorena Castell és també una amant del món que ronda els nostres sentits dia a dia, la música electrònica, pel que es podrà gaudir de la seva sessió DJ en la primera edició de Mediterrània Festival.
Aquestes quatre noves confirmacions se sumen al cartell que ja compta amb SIDONIE, CARMEN BOZA, BERET, SPACE ELEPHANTS, RUFUS T. FIREFLY, DINERS, NIKONE, VARRY BRAVA, EL NEN DE LA HIPOTECA, LARA TAYLOR & MYSTIC DJ, ÑEKÜ, NIXON i BITCHES DEEJAYS.
Mediterrània Festival disposarà d’una gran zona d’acampada al costat del recinte del festival i a tan sol 100m de la platja amb capacitat per 5.000 persones, la qual cosa suposa una gran comoditat tant d’accés i gaudi de la mateixa per als assistents al festival. Ja estan a la venda les opcions de Càmping per 18€ els 3 dies i del Glamping en tendes de 4 pax. i de 2 pax amb opció a desdejuni inclòs.

Articles relacionats