22.2 C
Gandia
Dilluns, 27 maig, 2024

Mascletà de Voleibol al Grau de Gandia amb l’impuls del CV Arenas

– Espectacular esdeveniment esportiu el celebrat al Grau de Gandia de la mà del Club de Voleibol Arenas amb una organització exemplar

Vint-i-cinc equips masculins i quaranta-cinc equips femenins, es van presentar en les instal·lacions del CEIP Joan XXIII, on hi havia camps de voleibol fins i tot en el pàrquing de professors.

Els més de 300 esportistes valencians que es van desplaçar fins a la capital de la Safor van disputar partits durant més de set hores de voleibol fins a aconseguir un rànquing que els donarà accés a la final provincial que es disputarà a València el mes d’abril.

CV Arenas de Gandia provincial 1

L’organització va gaudir de l’ajuda dels habituals patrocinadors i de nous col·laboradors com a restaurant casa Júlia que va oferir paella gratis,
carnisseria Enriqueta, amb tast d’embotit, Teika amb café gratis o la Llar del Pescador amb beguda gratis i material per a l’esdeveniment.

En definitiva, un esdeveniment que va omplir el Grau amb més de 500 persones i que segur que va suposar un gran impacte publicitari i econòmic per al Grau de Gandia.

Però l’activitat Arenas aquest cap de setmana no es va limitar al provincial aleví, ja que tant les juvenils (Veles e Vents) com en el matí del diumenge les infantils i cadets (Decorgandia i DC. Hotels) van véncer per 3-0 en els seus partits federats.

Aquestes victòries deixen a les infantils a un partit de la final autonòmica i a les juvenils pràcticament classificades com a segona per als “Play Off” d’ascens. L’equip de categoria cadet ja va aconseguir el seu objectiu de salvar la categoria la jornada anterior.

Articles relacionats