23.4 C
Gandia
Dissabte, 24 setembre, 2022

Marquesa Concerts comença aquest dissabte

 

– El primer concert de Smoking Souls amb totes les entrades venudes per al concert de Smoking Souls

– Aquest dissabte, al jardí de la Casa de Cultura de Gandia, s’inicia una nova edició del cicle Marquesa Concerts, que organitza el Departament de Cultura de l’Ajuntament de Gandia.

Aquesta primera actuació estarà a càrrec dels Smoking Souls, la banda pegolina que actualment és el grup de referència del rock valencià. Amb quatre discos i centenars d’actuacions, els Smoking estan posicionats en un lloc preferent de l’escena estatal. La gira que estan realitzant serveix de presentació del seu últim treball, titulat Translúcid, en el qual tracten, amb llenguatge compromés, l’amor, els diners, la corrupció o l’amistat. Un disc que la crítica ha considerat com el treball més solvent i interessant de la seua trajectòria.

Cal destacar que, per al concert dels Smoking Souls, fa dies que s’han exhaurit totes les entrades, la qual cosa –segons Nahuel González, regidor de Cultura- “és un símptoma evident de la reactivació de l’activitat cultural en la ciutat i de l’interés de la ciutadania per gaudir de la cultura de qualitat”.

El cicle Marquesa Concerts seguirà els dos dissabtes següents, amb les actuacions d’Amparo Sánchez Amparanoia i de Los Toreros Muertos, respectivament.

L’organització del cicle informa que, per a aquests dos concerts, queden molt poques entrades a la venda.

Articles relacionats