21.1 C
Gandia
Dimecres, 27 setembre, 2023

Marisa Valle Roso última actuació del Festival HOSTES al Teatre Raval de Gandia

 

– La cantautora asturiana arriba a Gandia per tancar la 12a edició del Festival HOSTES, on desplegarà la seua fusió personal de folklore asturià i ritmes electrònics.

LaCasaCalba tanca la temporada d’hivern musical amb aquest últim dissabte del Festival HOSTES, que s’acomiada amb la fusió de ritmes de la cantautora asturiana Marisa Valle Roso.

La cita serà el dissabte 25 de febrer, a les 19h00, on la cantant presentarà el seu darrer disc ‘Lo fugaz‘ (2022), resultat d’un treball contemporani i, alhora, emanat des de l’arrel de la cultura popular de la seua terra.

La igualtat, els drets humans, el pas del temps i la superació són alguns dels temes que conflueixen en el seu treball, fent servir la cultura tradicional per a reflectir les seues inquietuds més actuals i personals.

Amb aquest concert, l’artista inicia una gira, que rep el suport del Circuit de Músiques Populars ‘Girando Por Salas‘ i que durant aquest 2023 la portarà per escenaris i festivals de tot l’Estat.

Les entrades per a l’últim concert del Festival HOSTES 2023 es poden adquirir anticipades al següent web: https://teatreravalgandia.org/entrades/

Articles relacionats