28.8 C
Gandia
Dissabte, 30 setembre, 2023

Marina Camps, del NiE Gandia, acaba el campionat d’Espanya aleví entre les vint millors

El VI Campionat Nacional aleví, celebrat del 19 al 22 de juliol a Sabadell, ha reunit 250 clubs de tota Espanya, amb un total de 779 nadadors i nadadores.  El Natació i Esports (NiE) Gandia va estar representat per Marina Camps, qui va obtindre uns resultats molt satisfactoris.

Va aconseguir entrar en final dels 100 papallona, prova en la que va fer millor marca personal i va quedar setena de Espanya;  400 estils, en la qual va quedar en la posición 17, i 200 lliures. També va nadar 200 estils, on va defendre la seua marca molt bé, pero no va poder entrar en final.

Marina ha acabat entre les 20 millors nadadores de tot el país en totes les proves, ha millorat el seu temps i ha demostrat que pot continuar progressant de cara a la temporada que ve, en la qual esperem molts èxits per la seua part.

D’altra banda, el cap de setmana 21 i 22 de juliol es va celebrar a Elx el Campionat autonòmic junior i absolut, van participar un total de 244 nadadors i nadadores provinents de 30 clubs de tota la Comunitat Valenciana. El NiE Gandia no ha pogut comptar amb tots els nadadors que tenien marca mínima per a poder anar; malgrat això, Joan Muñoz, Edu Polo, Aitana Carralero, Alejandra Pérez, Cristina Barber i Dani de la Llave van competir a bon nivell. Van aconseguir bones marques en general, i la nadadora Cristina Barber va guanyar medalla de plata a la prova de 200 estils.

Per últim, aquesta setmana els infantils Marc Blasco, Alejandra Pérez, Adrián Millet i Julia Sigalat partiran cap a Madrid per a participar en el XL Campionat Nacional Infantil. El club té altes expectatives posades en aquest campionat per a finiquitar la temporada.

Articles relacionats