23.1 C
Gandia
Dimarts, 26 setembre, 2023

Maria Isabel Ferrer i Juan Vidal dominen la XV Volta a Peu a l’Alqueria de la Comtessa

 

– Prop de 800 persones van participar en la setena prova del Circuit Caixa Popular Safor Valldigna

La XV Volta a peu a l’Alqueria de la Comtessa s’ha celebrat aquest dissabte, sent la setena prova puntuable del Circuit Caixa Popular Safor Valldigna. Malgrat la previsió de pluja i les quatre gotes que van caure abans i durant la prova prop de 800 persones travessaven la línia de meta.

En la part purament esportiva, la carrera va estar dominada, en categoria masculina, per Juan Vidal, del CD Restaurant el Quixot, amb un temps de 22’47’’, seguit d’Agustín Sieres, del CA Gandia Alpesa, que va travessar la meta en 23’03’’ i d’Adrián Hadri, del Club Dénia Corre, amb un crono de 23’13’’.

En categoria femenina, com sempre que participa, Maria Isabel Ferrer, del club local CC Camallaes, va ser una vegada més la vencedora de la prova amb un temps de 24’37’’. Després d’ella van entrar en meta Marina Camps, del CA Safor Teika, amb 26’56’’ i Marta Carbó, de la CE La Vespa de Novetlé, amb 27’00’’.

Com és habitual en aquestes proves estiuenques, les carreres van començar a les 17.30 amb les categories inferiors, que van comptar amb una nodrida participació de xiquetes i xiquets des de la categoria bufonets fins a cadets.

A les 19:00 h es va començar la prova regna, sobre una distància de 7.000 metres. La carrera va transcórrer en un entorn privilegiat. El recorregut de la carrera va transcórrer en un circuit mixt d’asfalt i camins de terra que la van fer molt divertida per als corredors. Una població que sempre tracta als participants de meravella.

La pròxima prova del Circuit serà la VIII Cursa Popular Bellreguard que tindrà lloc el dissabte 16 de setembre sobre una distància de 7.450 metres. Les inscripcions per a la carrera estan obertes en la web www.crono4sports.es.

Articles relacionats