21.1 C
Gandia
Dimecres, 27 setembre, 2023

Marc Mestre convocat per la Selecció Valenciana de Ciclisme

El tècnic gandià Pascual Orengo ha fet pública la seua primera convocatòria com a seleccionador valencià per al campionat d’Espanya de carretera en la categoria de sub 23 que es disputarà a Madrid a la fi del mes de juny.

Orengo que va estar ahir dimecres en el col·legi valler de la Divina Aurora impartint classes amb motiu de l’aula ciclista va afegir de moment en la primera llista al ciclista de Beniarjó, Marc Mestre que milita en les files del Roski Team.

Orengo ha preseleccionat a uns 25 corredors de les tres províncies per al primer entrenament que es produirà els dies 8 i 11 d’abril als voltants d’Ontinyent.

En aquesta primera llista destaca la presència de nombrosos corredors de les comarques centrals com el mateix Mestre, els d’Ontinyent, Estanislao Calabuig, Iker Soriano i José Sanz, el xativí Gorka Ortega i el barxer Cristian Aliaga.

Cal indicar que aquesta llista no està tancada i que segurament per a pròximes convocatòries poden incorporar-se altres corredors que no han sigut anomenats en aquesta ocasió.

SANSALONI EN EL TROFEU DE PASQUA

Aquest pròxim diumenge, primer dia de Pasqua se celebra en la localitat mallorquina d’Ariany el tradicional Trofeu de Pasqua en la seua 37 edició, única prova ciclista que té lloc a Espanya.

La prova on poden concursar des de promeses fins a veterans, tant masculí com femení, així com professionals com l’any passat, té una inscripció de 100 participants en aquests moments.

IMG 20230402 130305 283

Entre els ciclistes participants es troba el valler Andreu Sansaloni de l’escola d’Ontinyent que participarà en la prova com a únic valencià.

Cal recordar que les illes Balears té una gran tradició de ciclisme i en aquests moments disposen dels dos millors ciclistes espanyols com Enric Más que viu a escassos quilòmetres d’Ariany i Mavi García, a més de corredors com els germans Benassar, Lluís Mas o Jordi Artigues entre altres.

Articles relacionats