La manifestació del 25 d’abril reclama un finançament just i reciprocitat dels mitjans públics en català

La tradicional manifestació del 25 d’Abril ha omplert aquest dissabte els carrers del centre de València amb una marea de persones que han clamat «prou» al Govern central sota el lema ‘Ja ni ha prou. Per un finançament just’ i amb el colorit i el so de muixerangues, castellers i tambors.
La protesta, convocada per Acció Cultural del País Valencià (ACPV), ha partit sobre les 18 hores de la plaça de Sant Agustín i ha recorregut el centre del cap i casal com a punt i final a una jornada reivindicativa en la qual l’entitat ha defensat la radiotelevisió pública valenciana i la seua reciprocitat amb les de Catalunya i Balears, Tv3 i IB3.
Les demandes de la comitiva han quedat plasmades en pancartes com ‘Volem decidir’, d’Intersindical Valenciana; ‘Dins l’estat espanyol, francès i l’Europa del capital no tenim futur’, de la CUP, o ‘Contra l’espoli del País Valencià, independència’, d’Esquerra Unida. Aquests lemes han anat acompanyats per una gran estelada amb la frase ‘Som País Valencià’.
En la manifestació han participat diversos sindicats, associacions i col·lectius, al costat de representants públics com Joan Baldoví (Compromís), Ana Botella (PSPV-PSOE) o David Rodríguez (Esquerra Unida).

Et Pot Interessar