5.3 C
Gandia
Dimecres, 1 febrer, 2023

Lydia Gregory actua al cicle Jardí de Primavera 

Jardí de Primavera, és un cicle de música al Centre Cívic Roís de Corella, concretament a l’espai exterior format pel magnífic jardí i piscina que hi ha al centre, que conjuga perfectament la natura amb el contenidor cultural CulturPop que ve desenvolupant-se des de fa anys, i que presenta aquesta nova oferta musical.

La tercera actuació serà la nit de divendres 21 de maig, a les 20 h, on la cantant i autora Lydia Gregory oferirà un concert acústic on podrem escoltar-la en el seu estat natural, en un format íntim i elegant. La seua veu, vestida únicament pel piano, enviarà les melodies al públic de manera directa i honesta, repassant diverses cançons del seu anterior àlbum, Mira, donant-li a aquest, una nova mirada. En aquest concert farem un recorregut conscient per les nostres emocions, tant les que solem considerar bones (amor, alegria, gratitud, compassió, coratge, esperança, etc.), com les que considerem roïnes (tristesa, ira, frustració, decepció, ressentiment, etc.), per finalment arribar a la conclusió, de què totes elles existeixen i estan ací per alguna raó. Aquestes emocions seran presentades en forma de cançó i descobrirem i integrarem tot, gràcies als seus nous temes. I com que no volem deixar enrere les referències al jazz i al blues que tant la caracteritzen, Lydia també oferirà el seu particular homenatge a alguns d’aquests clàssics immortals.

-Informació general: Els concerts són gratuïts amb aforament limitat. 19.30 h. Apertura de portes. Centre Cívic Roís de Corella. Parc del País Valencià, s/n. Telèfon Centre Cívic: 96 295 980

Articles relacionats