18.6 C
Gandia
Dimarts, 28 novembre, 2023

Lucas Molpeceres del Chef Amadeo Billar Gandia Subcampió Autonòmic Escolar

 

– Ana Mascarell i Helios Juan del CB Vilallonga bronze

El passat diumenge se celebrava el III Campionat Autonòmic Edat Escolar, xiquets i xiquetes que complien 13 anys dintre del 2021, en les instal·lacions municipals del CB Vilallonga.

Amb unes instal·lacions adequades per a la pràctica del billar en edat escolar, ja que el CB Vilallonga disposa de taules reglamentàries però més a més també disposen de taules adaptades per als xiquets i xiquetes (Taules de 2×1 metres).

Excel·lent jornada on els més joves esportistes, van donar una lliçó de saber estar, de competir i de col·laborar. Els components de les escoles de CB Gandia i CB Vilallonga van ser els encarregats d’organitzar tot l’esdeveniment, arbitrant els partits dels més menuts, tot un exemple d’implicació amb el seu esport.

Pedro Garcia del CB Castalla, renovava el títol de campió autonòmic, doncs l’any passat ja va ser el campió disputant la gran final amb el gandià Lucas Molpeceres.

Lucas Molpeceres del Chef Amadeo Gandia es va proclamar Subcampió autonòmic en una final molt ajustada on el gandià va tindre moltes possibilitats, finalment el castallut Pedro Garcia s’emportà el títol, novament, cap a Castalla.

El pòdium el va completar Helios Juan i Ana Mascarell, tots dos del CB Vilallonga amb medalla de bronze per al dos. També va participar Arnau Ferrer del CB Vilallonga.

Fotografia del grup de participants i col·laboradors amb les autoritats l’alcalde de Vilallonga Román Garrigós, la regidora d’esports i el president del CB Villalonga.

Articles relacionats