21.9 C
Gandia
Dilluns, 15 abril, 2024

L’Spiaggia de beisbol torna a tindre equip cadet

L’Spiaggia Ganida de Beisbol debutà dissabte en la lliga Autonòmica, en la seua categoria Cadet,  enfront del potent equip Astros de València. Feia molts anys que el club no disposava d’un equip en la categoria.
Malgrat la joventut, barrejat de jugadors de primer any i infantils, van poder plantar cara a l’equip de València durant 2 entrades gràcies a l’excel·lent pitxeig de Marco Rondón i la gran labor defensiva de la resta de l’equip Spiaggia-Gandia, que només va permetre anotar 3 carreres a l’Astros. Ara bé, a més de la joventut, també les lesions es van encebar amb l’equip, en particular amb la llançadora Claudia Morant, una posició clau en aquesta categoria, doncs marca les diferències, i malgrat l’esforç del llançador infantil Vicente Sevila, no van aconseguir impedir que els Astros acabaren guanyant amb una diferència de 2-13. Res a retraure a Elena Miró, Madeleine da Costa, Guillermo Gimeno, Ramón Frasquet, Paula Benito, Alin Hendea i Álex Calatrava, dirigits per Luis Morant i Alan Fournerie. 
D’altra banda, a València diumenge es va enfrontar l’Spiaggia-Gandia Sènior al virtual campió de la Lliga Autonòmica, Astros Azul. Es va gaudir d’un partit dels que fan afició. Arribant al camp amb 9 jugadors justs, Juan Alonso de “pitcher”, Óscar Cortés (Catcher), Rafa Rondón (1B), el capità i exercint de manager Fran Buchó (2B), David Sánchez (3B), Yerson Tavarez (SS), ÁngeloRondón (RF), Tomás Paula (CF) i Jhoan Avendaño (LF), van plantar cara al campió tancant les dues primeres entrades amb 0-0, aguantant l’empat a 4 a l’inici del 6é inning gràcies a la bona labor en defensa, sense amb prou faenes cometre els errors que els han llastrat tota la temporada i batent tot l’equip com no s’havia aconseguit fins ara, aconseguint 5 carreres contra tot un campió de lliga. Ara bé, la seua manca de llançadors és un llast molt pesat per a un esport com este i malgrat que l’incombustible Juan va oferir un recital llançant en el partit, l’edat no perdona i en els últims innings Astros va agafar avantatge per a imposar-se finalment per 15-5. Sens dubte, el millor partit de l’Spiaggia-Gandia en aquesta temporada, que a poc a poc es va formant equip. Diumenge 4 de març juguen contra la Isla. 

Articles relacionats