14.8 C
Gandia
Dilluns, 4 desembre, 2023

L’organització de la Cursa de la Dona de Gandia ajorna la prova fins al 12 de maig

L’organització de la XII Cursa de la Dóna Delikiade Gandia, el Club d’Atletisme Safor DelikiaSport, davant la previsió meteorològica de pluja per a aquest diumenge, 31 de març, ha decidit ajornar la carrera al pròxim diumenge, 12 de maig. Després d’una reunió de la directiva aquest divendres a la vesprada, on s’ha constatat amb major precisió la probabilitat de pluja, i d’acord amb l’Ajuntament de Gandia, especialment amb la Policia Local, el club comunica que la millor opció per a tots és suspendre la Cursa aquest diumenge, sobretot pel bé de les participants i perquè puguen gaudir plenament de l’esdeveniment. 
“La Cursa de la Dóna és una festa i amb pluja no podem celebrar res”, lamentar el president del CA Safor, Vicent Boscà, qui matisa que per a l’organització “el més fàcil haguera sigut mantindre-la però, pensant en les corredores i en el seu gran dia hem decidit traslladar la data a pesar que ens suposa més treball i més despeses”. La nova data sorgeix després de constatar que, entre la Setmana Santa i altres esdeveniments compromesos a la ciutat, queden poques dates lliures disponibles en el calendari. 
El mateix dorsal, que ja s’està recollint des d’aquest divendres, serà vàlid per al 12 de maig. Durant els pròxims dies es reobriran les inscripcions i es comunicaran els terminis.
No obstant això, amb independència d’aquest canvi, es manté la Fira de la Corredora aquest divendres i dissabte en la plaça del Prado, en el centre de Gandia. De fet aquest divendres ha obert amb normalitat i ja s’han acostat les primeres dones a recollir els dorsals i les samarretes. També hi ha programades activitats d’animació per a tota la família. L’horari d’obertura del dissabte és de 10.30 h a 14 h i de 18 h a 21 hores. 
L’organització ha demanat disculpes per les molèsties ocasionades a aquelles dones que tenien previst córrer aquest diumenge 31 a Gandia, i continuarà treballant perquè el 12 de maig la Cursa torne a ser el punt de trobada de milers de dones i el gran esdeveniment esportiu de la ciutat.

Articles relacionats