Loquillo sobre Escena Gandia: «Gran públic i fantàstica organització»

No havien passat encara dotze hores del concert que José María Sanz Beltrán, Loquillo, havia donat la nit de dissabte a Gandia, i el seu twitter oficial penjava el següent text: Mil gràcies al públic d’Escena Gandia i la seua fantàstica organització per una nit de pura connexió». Loquillo, acompanyat de Nat Simons i els seus «generals del rock», trascendeix Gandia, el port i el turisme. Els qui acudien al recinte d’Escena Gandia amb l’entrada a la butxaca formaven un públic ben específic, arribats de diverses parts i seguidors vocacionals de l’evolució que Loquillo ha mostrat al llarg de quasi quatre dècades per a elevar-se a la categoria de llegenda, un reconeixement que a la música ibèrica comparteix amb ben pocs. 

Els milers de persones que des de la vesprada de dissabte rondaven les immediacions del port de Gandia esperant l’obertura de portes no eren els turistes que havien retirat l’hamaca de la sorra abans d’hora. Potser algun d’aquests perfils d’estiuejant va aproficat l’ocasió, però la immesa majoria era públic específic, amb una estètica que els identificava sense marge d’error, seguidors i fins i tot estudiosos de qui s’ha convertit en una referència essencial del rock espanyol i que sorprèn en cada gira com si fóra un nouvingut a eixe món. 

Loquillo i els seus havien actuat la nit anterior a Isla Cristina (Huelva), un viatge considerable en cotxe de moltes hores del qual no es van ressentir a Gandia, almenys aparentment, i el públic ho ha agraït.  

Noventeros

D’altra banda, este diumenge 29 de juliol la festa “Escena Gandia Pop” reunirà als amants de la música dels 80 i 90 en l’Escenari Rock (Zona Village) i en l’Escenari Remember (Escenari Principal).
El públic recordarà aquells anys en un xou únic amb una posada en escena espectacular que no deixarà indiferent a ningú i amb artistes convidats de l’època com OBK, Ku Minerva, Viceversa o New Limit.

Et Pot Interessar