13.2 C
Gandia
Dimarts, 31 gener, 2023

L’Opera envoltara d’art l’esplanada del Port de Gandia

• El projecte del Palau de les Arts de València., “Les Arts Volant 2020”, visitarà Gandia el dimarts 21, a les 21 hores

• S’hi representarà la producció ‘El tutor burlat’, la primera obra del compositor valencià Vicente Martín i Soler.

• L’aforament serà limitat i s’hi garantiran totes les mesures de seguretat recomanades per les autoritats sanitàries enfront de la Covid-19.

• Nahuel González, regidor de Cultura: “És una satisfacció tindre a la nostra platja una òpera del màxim nivell, de representació valenciana. Volem agrair la col·laboració de la Generalitat i la Diputació de València”.

Les Arts Volant és un projecte de difusió cultural de Les Arts, per a fer arribar l’òpera a qualsevol racó de la nostra geografia. Es tracta de fer visible el fascinant món de l’òpera i poder gaudir de l’art i de la bellesa sense haver de desplaçar-se.

“És una satisfacció tindre a la nostra platja una òpera del màxim nivell, de representació valenciana. Volem agrair la col·laboració de la Generalitat i la Diputació de València”, ha manifestat González.

La companyia viatja en un gran camió preparat per a transformar-se en escenari i oferir una òpera en directe interpretada per Cantants del Centre de Perfeccionament acompanyats al piano.

El títol escollit per a ser representat en aquesta nova gira és l’obra amable i elegant, dolça i un poc picardiosa titulada Il tutore burlato. Aquesta obra és de Vicente Martín i Soler, que es presenta en la seua versió adaptada al valencià, El tutor burlat.

Articles relacionats