L’ÒPERA «CARMEN» I L’OBRA TEATRAL «EL DISCURSO DEL REY» FIGUREN EN LA PROGRAMACIÓ DEL SERRANO PER A MARÇ I ABRIL

Al març, data en la qual se celebra el Dia Internacional del Teatre, Gandia gaudirà també amb la proposta de la companyia Coco’s Teatre, Looking for Theaheart, amb una espectacular posada en escena, els assistents gaudiran d’una vetlada teatral, no a l’ús, ja que de la mà del personatge Theaheart, recorreran diferents espais de l’edifici. Una arriscada aposta que no deixarà a ningú indiferent.
Igualment, els assistents al recorregut teatral preparat per la Escola del Teatre Serrano per als dies 30 i 31 de març, gaudiran de diferents escenes teatrals en els llocs més inhòspits del Teatre Serrano.
Per al mes d’abril, el Serrano ha programat també espectacles de gran nivell. Comencem pel dia 9 d’abril i el monòleg Apadrina un valencià, a càrrec de Ferran Gadea, conegut actor valencià, especialment pel seu paper de Tonet en L’Alqueria Blanca.
El 10 d’abril, torna la dansa al Serrano, aquesta vegada de la mà del Ballet de Geòrgia qui interpretarà Chopiniana i altres peces clàssiques.
Finalment, el 16 d’abril, arriba al Teatre Serrano el que serà un dels espectacles teatrals de la temporada, El Discurso del Rey. Després de triomfar en el Teatre Español de Madrid durant un mes, es troba ara de gira per Espanya aquesta magnífica obra, basada en el text de David Seidler, també portada recentment al cinema. A Espanya, la versió teatral arriba dirigida per Magüi Mira i protagonitzada per Adrián Llastra (en TV: Velvet, Aida, Los hombres de Paco, etc; en cinema: Fuga de cerebros 2, Primos; en teatro: Hoy no me puedo levantar, 40 El Musical) i compta entre el repartiment amb artistes com Roberto Álvarez (en cinema: Entre las piernas, Juana La Loca, Antonio Hernández; en TV: Ana y los siete, Hospital Central, Cuéntame), Ana Vila (Amar en tiempos revueltos, entre uns altres), Gabriel Garbisu (qui ha treballat amb directors com Pedro Almodóvar, Gonzalo Suárez, Manolo Pereira, Emilio Martinez Lázaro…), Lola Marceli (La Spagnola, entre molts altres treballs) i Ángel Savín. En el Serrano faran una xicoteta parada abans de marxar cap a ciutats més grans com València, així que si vols evitar desplaçaments, vine a veure-la a casa. El Discurso del
 Rey tracta sobre la quequesa que Jorge VI ha de superar, i encara que compta amb divertides escenes, sobreix la interpretació de Llastra per a traslladar l’angoixa de les persones que pateixen aquesta dolència.
Aquestes són solament algunes de les propostes del Teatre Serrano per als pròxims mesos. Pots comprar les teues entrades en taquilles de dimarts a dissabte de 18.00 a 21.00 h o en internet en www.teatreserrano.es
Les entrades estan disponibles en www.teatreserrano.es i taquilles de dimarts a dissabte de 18 a 21.00 h. Fora d’aquest horari es poden adquirir també en la cafeteria del teatre.

Et Pot Interessar