23.2 C
Gandia
Dijous, 30 novembre, 2023

L’ocupació hotelera a Gandia va vent en popa

– Amb un 86,5%, l’índex d’ocupació a Gandia supera el de la província de València, Benidorm i Costa Blanca

– Aquesta xifra suposa un 7,4% major respecte a la primera quinzena i ja s’acosta al volum de l’any 2019, abans de la pandèmia

L’ocupació hotelera durant la segona quinzena del mes de maig a Gandia ha sigut d’un 86,5%, segons els informes que elabora la patronal hotelera de Benidorm “Hosbec”. Un índex d’ocupació que supera el de la província de València (86,3%), Benidorm (83,6%) i Costa Blanca (73,2%); a banda de sobrepassar en un 7,4% l’ocupació de la primera quinzena.

Les dades s’acosten a la normalitat de l’any 2019 –abans de la pandèmia-. A diferència de les dos últimes temporades estivals, no hi haurà restriccions pel que fa a ús de mascareta, distància de seguretat, aforament limitat i toc de queda. Per aquesta raó es prevé que els pròxims mesos siguen històrics per a la ciutat.

El regidor delegat de Turisme i platges, Vicent Mascarell ha declarat que “Les dades venen a avalar les expectatives depositades des de fa setmanes a la nostra ciutat i el treball ben fet dels professionals que estan fent de Gandia un destí turístic fantàstic”, ha detallat el regidor de Turisme. A banda, ha afegit que tot i la possibilitat d’estar davant d’un dels millors estius de la història recent de la nostra ciutat, “cal continuar treballant per fer de la ciutat una destinació segura, previsible, amb moltes alternatives i fer una aposta per la sostenibilitat, qualitat, innovació que vinga a reforçar la nostra oferta clàssica”.

Articles relacionats