14.8 C
Gandia
Dilluns, 4 desembre, 2023

L’incendi de Citrosol a Potries esta controlat però no extinguit

 

La situació a hores d’ara de l’incendi de Citrosol es la següent, Emergències de la GVA ha comunicat que l’incendi està controlat. Però no extingit. Alguns equips segueixen treballant.

F9ZLJmDXEAERncv

Es manté la recomanació d’ús de mascareta, sobretot per a persones amb problemes respiratoris. Informen que el fum no és tòxic, però encara n’hi haurà les pròximes hores.

Els veïns i les veïnes de les finques desallotjades de C/ Corts Valencianes i C/ Ferrocarril d’Alcoi encara no poden tornar a les seues cases. A partir de les 9 h tindran noves instruccions al respecte.

En general, es recomana tancar portes i finestres fins que no hi haja fum.

L’alcalde de Potries, Sergi Vidal,va donar complida informació sobre l’incendi de Citrosol.

A hores d’ara la situació està controlada. Els equips d’emergències continuaran treballant tota la nit. Les instruccions per a tot el veïnat de Potries per a les pròximes hores són les següents:

– Es demana mantindre’s confinats/des en les cases tota la nit.

– Els serveis d’emergències demanen no fer nit a les vivendes de les dos finques desallotjades de C/ Corts Valencianes i C/ Ferrocarril d’Alcoi. Qui no tinga una vivenda on dormir, la Fonda d’Entitats de Potries (C/ les eres, 2) estarà oberta tota la nit amb llits, menjar i aigua, coordinat per la Creu Roja.

– En principi, l’activitat general del poble durant el dia de demà es desenvoluparà amb normalitat (excepte la zona de l’incendi). Per prevenció, es recomana l’ús de mascareta durant tot el dia de divendres, sobretot per a persones amb problemes respiratoris. Així i tot, els equips d’emergències ens comuniquen que el fum no és tòxic.

– Es demana no acostar-se baix cap circumstància a la zona afectada per l’incendi.

Demà divendres a primera hora comunicarem possibles actualitzacions de les instruccions. També s’intentarà donar la informació que es tinga sobre l’incendi.

Aprofitem per a agrair la reacció i la faena de tots els equips d’emergències implicats, tant autonòmics, com provincials i locals (de distints pobles de la contornà). També de l’equip de l’Ajuntament i de tot el veïnat que s’ha mobilitzat per a tranquil·litzar a la gent, organitzar la situació i proveir de menjar i aigua, ha conclòs Vidal.

Articles relacionats