22.3 C
Gandia
Diumenge, 14 abril, 2024

L’IES La  Valldigna amplia l’oferta de formació professional

– L’IES La Valldigna amplia la seua oferta de Formació Professional per al curs 2021-2022 amb tres cicles nous.

Es reactiva per al curs 2021-2022 el Cicle de GS de Mecatrònica industrial en règim presencial diürn. Aquest permetrà la formació, entre d’altres, de tècnic en planificació i programació de processos de manteniment d’instal·lacions de maquinària i equip industrial, així com de cap d’equip de muntadors/mantenidors de les esmentades instal·lacions. Totes aquestes professions responen a la demanda del teixit industrial de les comarques de la Safor i de la Ribera Alta i Baixa.

Com a novetat en la Formació Professional, l’IES La Valldigna oferirà per al curs 2021-2022 un Curs d’Especialització en fabricació intel·ligent per a donar resposta de forma ràpida i immediata a les innovacions que es produeixen en el sistema productiu, així com a àmbits emergents que complementen la formació inclosa a títols de tècnic superior com: Mecatrònica Industrial; Automatització i Robòtica Industrial; Disseny en Fabricació Mecànica; Programació de la Producció en Fabricació Mecànica; Sistemes Electrotècnics i Automatitzats i Manteniment Electrònic.

Amb la finalitat d’oferir formació permanent de contingut professional per a persones adultes que puguen acreditar les competències professionals que demanden els diversos nivells de l’ocupació del món laboral l’IES La Valldigna també inclou l’oferta formativa per al curs 2021-2022 amb formació a distància per al cicle de GS d’Administració i Finances.

A més a més per tal de dur endavant el desplegament del Pla d’impuls a la Formació Professional a la Comunitat Valenciana es preveu la docència en anglés a la Formació Professional i a l’IES La Valldigna es vehicularan en aquesta llengua diversos mòduls professionals.

Amb aquestes novetats, l’IES La Valldigna complimenta l’oferta formativa existent de FPB de Serveis Auxiliars, el GM de Gestió Administrativa i el GS d’Administració i Finances; i, amb el GM de Manteniment Electromecànic.

Articles relacionats