18.5 C
Gandia
Dilluns, 29 maig, 2023

Liduvina Gil opta a la Secretaria General del PSPV-PSOE de la Safor-Valldigna

• Gil: «Entre tots junts, podrem aconseguir portar la veu de la nostra comarca a totes les institucions per a aconseguir units un futur millor per a la Safor-Valldigna»

• La regidora socialista i presidenta de l’Agrupació de Gandia opta a dirigir el PSPV-PSOE comarcal en el congrés que se celebrarà el pròxim 26 de març

La regidora socialista i presidenta de la Comissió Executiva Local del PSPV-PSOE de Gandia, Liduvina Gil, ha anunciat la presentació de la seua precandidatura a la Secretaria General del PSPV-PSOE Safor-Valldigna, en el congrés comarcal que tindrà lloc el pròxim 26 de març.

Gil ha assenyalat que «després d’un temps de reflexió i d’haver compartit impressions amb militants de l’Agrupació Socialista de Gandia i de la comarca de la Safor-Valldigna, he pres la decisió d’optar a la Secretaria General comarcal del PSPV-PSOE de forma meditada, consensuada i avalada entre molts companys i companyes».

«Tinc una gran il·lusió per a continuar treballant des de la meua ciutat per al conjunt de municipis de la Safor-Valldigna. Un treball que ja he realitzat des de la meua posició en l’anterior Executiva del PSPV-PSOE de la província de València com a responsable de la Secretaria de Violència de Gènere», ha afirmat l’edil socialista.

La candidata a la Secretaria General comarcal ha afirmat que «ara, entre tots junts, podrem aconseguir portar la veu de la nostra comarca a totes les institucions i estaments, per a aconseguir units un futur millor per a la Safor-Valldigna».

Liduvina Gil, que ja va formar part de l’Executiva del PSPV-PSOE de la Safor-Valldigna en diverses etapes, també ha posat de manifest que «la Safor és una de les comarques del territori valencià que tenen més arrelat el sentiment comarcal, tant en el nostre partit, com en els seus veïns».

Gil ha volgut elogiar a l’actual executiva per haver entés aquest sentiment. «L’última executiva comarcal, liderada pel company Voro Femenía, així ho ha entés i ha treballat de valent en la vertebració de la comarca en els últims anys. Els resultats electorals i les polítiques de les nostres agrupacions, són l’exemple del treball a la Safor-Valldigna. Pense que s’ha fet una molt bona tasca en l’executiva actual, en un temps i unes situacions gens fàcils», ha assenyalat.

Liduvina Gil és regidora a l’Ajuntament de Gandia des de l’any 1995. Actualment, forma part del Govern local i està al capdavant de les regidories de Sanitat i Polítiques Saludables; Mediació i Convivència; Relacions Internacionals, Agermanaments i Cooperació; Gent Gran i Centres de Convivència; Infància i Adolescència; i Benestar Animal. A més, és responsable de l’Institut Municipal d’Arxius i Biblioteques (IMAB) i presideix la Junta de Districte de Marxuquera.

Articles relacionats