14.3 C
Gandia
Divendres, 24 març, 2023

Liduvina Gil nova secretària general del PSPV-PSOE de la Safor-Valldigna

La nova líder comarcal dels socialistes aposta per “seguir sent el primer partit de la comarca i construir una majoria ampla, sense sectarismes ni fanatismes, per a continuar millorant la qualitat de vida de les persones”

La consellera Ana Barceló, que ha tancat el congrés, ha desitjat el millor per a Gil i la nova Executiva “perquè entre tots construïm la comarca i la Comunitat Valenciana que atén i resol les necessitats de la ciutadania”

IMG 20220326 191149

El XIII Congrés del PSPV-PSOE de la Safor-Valldigna ha proclamat hui a la Casa de Cultura de la Font d’en Carròs a la regidora socialista a l’Ajuntament de Gandia Liduvina Gil com a nova secretària general. El congrés ha confirmat a la nova direcció comarcal que encapçala Gil i ha aprovat per unanimitat la composició dels òrgans comarcals, provincials i nacionals del partit.

La nova líder dels socialistes de la comarca de la Safor-Valldigna ha subratllat que “el PSPV-PSOE ha de continuar sent la primera força política a la Safor-Valldigna tant en nombre d’alcaldies com en poblacions on governem. Aposte, sens dubte, per construir una majoria ampla, sense sectarismes ni fanatismes”.

En aquest sentit, Liduvina Gil ha afirmat que “si alguna raó de ser té el nostre partit, és que arribe a les institucions. Per això, l’important no és guanyar aquest congrés.

L’important és guanyar eleccions, ja que només guanyant eleccions podrem garantir que seguirem millorant la vida de la gent”.

Durant la seua intervenció ha remarcat que “hem d’aprendre de les lliçons de la pandèmia i de les que ens deixarà la guerra d’Ucraïna, afrontant una nova etapa d’oportunitats des de la unitat i el consens que demostra aquest Congrés”.

Gil també ha assenyalat que “hem d’aconseguir una hegemonia social, cultural i cívica compartida a la Safor-Valldigna. Una ampla majoria per a fer real, efectiu i visible el renaixement de la nostra comarca. Perquè som un partit amb unes profundes arrels que són les que provoquen que cada dia cresquen noves flors en una nova primavera”.

La nova secretària comarcal ha volgut explicar els motius que l’han decidit a presentar-se, assegurant que “per a mi les ganes mai es perden. I, més, si es tracta del meu partit, el de tota la vida i al qual tant li dec. Sempre tinc il·lusió per guanyar per a millorar la vida de la gent. I, aquesta il·lusió, mai l’he perduda. I és que sempre he treballat per tractar de millorar la qualitat de vida de les persones, allà on he estat”.

Per últim, Gil ha destacat que “tan sols queden catorze mesos per a les eleccions i el nostre principal objectiu és seguir treballant, no per a repetir els bons resultats del 2019, sinó per a millorar-los més encara, si cap. Hui, 26 de març, hem començat a la Font d’en Carròs, a guanyar el 2023”.

La consellera de Sanitat Universal i Salut Pública i presidenta del PSPV-PSOE, Ana Barceló, ha tancat el congrés i ha desitjat el millor a Liduvina Gil i tota la nova Executiva. “Desitge el millor per a aquesta comarca, que sumeu, que feu fort el projecte socialista i que entre tots construïm la Safor-Valldigna i la Comunitat Valenciana que atén i resol les necessitats de la ciutadania”, ha indicat.

Barceló també ha posat de manifest que “hem de seguir aprofundint en la democràcia, defensant els drets i les conquestes socials, ara amenaçats. La nostra acció ha d’anar dirigida a donar resposta a la ciutadania. No ens han de distraure la propaganda ni els discursos estèrils. Hem de centrar-nos en els problemes de la gent. Perquè la política, si no està per a resoldre els problemes, no és política”.

En el XIII Congrés del PSPV-PSOE de la Safor-Valldigna, que ha estat presidit pel secretari autonòmic de Promoció Institucional, Comunicació i Prospectiva i militant del PSPV-PSOE de Gandia, Alfred Boix, han intervingut el vicepresident de la Diputació de València i secretari general del PSPV-PSOE de la Província de València, Carlos Fernández Bielsa; la secretaria autonòmica de Cooperació i Qualitat Democràtica, i secretària de Transparència i Memòria Democràtica de la Comissió Executiva Nacional del PSPV-PSOE, Toñi Serna; el diputat provincial d’Hisenda i Innovació, regidor Turisme i Platges, Smart City i Projectes Europeus a l’Ajuntament de Gandia, i secretari d’Organització del PSPV-PSOE de la Província de València, Vicent Mascarell; el secretari general eixint del PSPV-PSOE Safor-Valldigna i alcalde de l’Alqueria de la Comtessa, Voro Femenía; l’alcalde de la Font d’en Carròs, Pablo Puig; i el secretari general d’UGT-PV a la Ribera, la Safor, la Vall d’Albaida, la Costera i la Canal de Navarrés, Raül Roselló.

NOVA EXECUTIVA
PSPV-PSOE SAFOR-VALLDIGNA

PRESIDENT: Jaume Borràs
SECRETÀRIA GENERAL: Liduvina Gil
VICESECRETARI GENERAL: Joan Marco
SECRETÀRIA D’ÀREA DE RELACIONS INSTITUCIONALS: Gustavo Mascarell
Sec. de Política Municipal: Ricard Igualde
Sec. de Política Comarcal: Josefina Seguí
Sec. de Relacions amb la Mancomunitat i la Diputació: Marcos Tudela
Sec. de Despoblament: Maite Pedro
SECRETARIA D’ÀREA D’ORGANITZACIÓ: Voro Femenía
Sec. de Mobilització i Dinamització: David Ribas
Sec. de Comunicació: Suso Martínez
Sec. de Xarxes Socials: Pep Morant
Sec. de Militància i Agrupacions: Laura Ruiz
Sec. d’Assumptes Jurídics: Ana López
SECRETARIA D’ÀREA DE MEDI AMBIENT, INFRAESTRUCTURES, MOBILITAT SOSTENIBLE I TRANSPORTS: Ana Morell
Sec. d’Infraestructures: José Ramón Frasquet
Sec. d’Urbanisme Sostenible i Habitatge: Vicent Fuster
Sec. de Transició Ecològica: Juan Vicente Bañuls
Sec. d’Agricultura, Ramaderia i Pesca: Alberto Roig
Sec. de Mobilitat Sostenible i Transports: José Luis Mascarell
SECRETARIA D’ÀREA D’IGUALTAT I DRETS SOCIALS: Elena Blanco
Sec. de Lluita contra la Violència de Gènere i LGTBI: Míriam Bañuls
Sec. de Polítiques Socials: María José Vidal
Sec. de Sanitat i Salut Mental: Cristina Altur
Sec. de Convivència, Drets Humans i Reforma Constitucional: Hèctor Bofí
SECRETARIA D’ÀREA DE RELACIONS AMB LA SOCIETAT: Pablo Puig
Sec. d’Autogovern i Dret Civil Valencià: Cristina Mateu
Sec. de Transparència i Memòria Democràtica: Agustí Bastos
Sec. de Política Lingüística: Maria Josep Llorens
Sec. de Societats Musicals: Cristina Fornet
Sec. de Tercer Sector i ONGS‘s: Paula Frasquet
SEC. D’ÀREA D’ADMINISTRACIÓ, ESTRATÈGIA I ACCIÓ ELECTORAL: Andrés Bertó
Sec. d’Anàlisi i Prospectiva Electoral: Sebas Gálvez
SEC. D’ÀREA DE CREIXEMENT I OCUPACIÓ: Eva Llinares
Sec. de Formació i Educació: Enric Llorca
Sec. de Turisme: Patricia Buigues
Sec. d’Esport i Oci: David Perucho
Sec. de Cultura: Luisa Climent

Articles relacionats