Liduvina Gil «hem de continuar treballant per la plena integració de les persones sordes»

La regidora delegada de Sanitat, Liduvina Gil, va mantindre divendres passat una reunió amb els responsables de l’Associació de Persones Sordes de Gandia (APESORGA) per abordar, entre altres aspectes el conveni de col·laboració entre l’associació i el consistori que serà renovat el pròxim any.

Els representants d’APESORGA van informar l’edil que l’associació s’encarregarà de traduir a llenguatge de signes tota la informació cultural i turística que es genera a la ciutat de Gandia. D’aquesta manera, i mitjançant un codi QR les persones sordes podran accedir a tota la informació en aquests àmbits que es genera.

Després de la reunió, Liduvina Gil ha declarat que «hem de continuar treballant fins a la plena integració de les persones sordes de Gandia i de la comarca» i ha recordat que pròximament es reprendrà la formació dels funcionaris de l’ajuntament perquè puguen atendre les persones sordes.

«Ens hem compromés al fet que tant la Policia Local com la Policia Nacional puga disposar de sistema ‘SVisual‘ que permet que una persona sorda puga a través d’una pantalla a comunicar-se gràcies a un traductor i que el Debat de l’Estat de la Ciutat compte amb un intèrpret de signes» va informar Gil.

Et Pot Interessar