21.6 C
Gandia
Dimarts, 26 setembre, 2023

L’hora de la veritat del Club de Voleibol Arenas del Grau de Gandia

 

 

A penes falten un parell de dies per a la primera final autonòmica d’un equip del Club de Voleibol Arenas de Gandia i com no podia ser d’una altra manera el club grauer està preparant per a aquesta efemèride amb lliurament, treball i il·lusió o com diu l’eslògan del club ‘Esforç i Lluita’.

L’equip infantil de l’Arenas Decorgandia jugarà el seu partit de quarts de final, en el segon torn del matí del dissabte 22 contra l’Elx, es desplaçarà en un autobús de l’empresa col·laboradora FERRAGUT ple de quasi 50 seguidors a la ciutat de Xàtiva amb la intenció de donar molta guerra a l’històric club Alacantí en el que serà, sens dubte, un desplaçament festiu i històric.

El tècnic de l’equip (Ximo Borrás) ha citat a les 14 jugadores que porten treballant durant tot l’any en la dinàmica del primer equip per a premiar-les pel seu lliurament i compromís. Les jugadores que formaran l’expedició  seran: Claudia Ferrer, Tian Barca, Megan Gonzalez, Maria Martí, Jaleska Aleman, Mar Soto, Julia Pelegero, Mar Hernan, Daniela Miró, Aitana Almela, Mariona Ortiz, Lucia Santamaria, Nayala Aragoneses i Laia Dominguez; jugadores amb les quals s’ha format un bloc amb base de l’equip de vòlei Joan XXIII i xicotets retocs de qualitat procedents de l’equip d’Escolàpies Gandia o Oliva.

Com és habitual en els grans esdeveniments del Club de Voleibol Arenas o dels seus predecessors Joan XXIII O Veles i Vents, en la banqueta també estarà el veterà tècnic Joaquín Borrás Garcia, propulsor del voleibol valencià en els anys 80 i que als seus 70 anys aportarà experiència i serenitat a l’expedició.

Destacar que tres dels sis tècnics presents en aquesta Final són establits a Gandia i que dos dels sis equips són de Gandia i fins i tot comparteixen pista d’entrenament en l’IES Vetles e Vent, la qual cosa converteix al centre del Grau en un referent esportiu de la nostra comunitat i mostra el gran nivell de voleibol de la ciutat malgrat les seues escasses i obsoletes instal·lacions.

Els partits podran ser seguits per streaming del CV Xàtiva i els de les equips del Grau en el facebook: C.V.ARENAS DE GANDIA.

Articles relacionats