27.3 C
Gandia
Divendres, 24 març, 2023

L’exposició “Transgresivas” oberta al Campus de Gandia amb motiu del Dia de la Visibilitat Trans

– CLGS i la delegació d’alumnes inauguren l’exposició “Transgresivas” al Campus de Gandia amb motiu del Dia de la Visibilitat Trans

– Es tracta d’una exposició que repassa les principals personalitats transsexuals que han destacat pel seu treball, activisme i lluita LGTBI+.

– CLGS i la delegació d’alumnes del Campus de la UPV de Gandia inicien amb aquesta activitat un conveni de col·laboració per iniciar un fum de projectes destinats a lluitar pels drets de l’alumnat LGTBI+.

Aquest dilluns 28 de març hem inaugurat al Campus de Gandia l’exposició “Transgresivas” de l’associació de famílies trans Chrysallis per commemorar el Dia de la Visibilitat Trans que se celebra el 31 de març. Es tracta d’una col·lecció de cartells que repassen les biografies de les principals personalitats transsexuals que han destacat pel seu treball, activisme, lluita i visibilització LGTBI+.

“Transgresivas” romandra oberta a la sala d’exposicions del Campus de Gandia des del 28 de març fins a l’1 d’abril.

CLGS i la delegació d’alumnes del Campus de Gandia de la UPV inicia així la primera de les activitats del conveni de col·laboració impulsades a finals del curs passat i que van destinades a organitzar projectes a favor de la lluita pels drets de l’alumnat LGTBI+ de la universitat.

Entre les pròximes activitats que s’estan destaca la projecció del documental “Sigues Tu” realitzat per l’Ajuntament de Tavernes amb la col·laboració de CLGS i la realització d’una taula redona per commemorar el Dia Contra la LGTBIfòbia.

En paraules del Coordinador General de CLGS, Ximo López: “Per al col·lectiu és fonamental visibilitzar i crear activitats en foment del respecte dels drets LGTBI+ des de l’educació, sobretot en el Campus de Gandia que compta amb un important nombre d’alumnat LGTBI+”.

Articles relacionats