28.8 C
Gandia
Dissabte, 30 setembre, 2023

L’exposició #noemtoqueselwhatsapp de l’IVAJ arriba a Castelló de Rugat

– La mostra reuneix fotografies que denuncien la violència contra dones
– Un recurs del ‘Programa M’importa’ per a associacions juvenils, centres educatius i sales municipals

L’exposició itinerant #noemtoqueselwhatsapp de l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) arriba en aquest mes de setembre a Castelló de Rugat, concretament del 23 al 30 de setembre a la Casa de la Cultura de Castelló de Rugat.

La mostra del ‘Programa M’importa d’Educació en Valors de l’IVAJ consta de 20 panells on s’estructuren les fotografies realitzades per joves i grups de joves de 14 a 30 anys que denuncien la violència contra les dones.

Des del seu llançament l’exposició ha recorregut sales d’exposicions, centres juvenils i centres educatius en uns 180 espais de la Comunitat.

M’importa

A més, l’IVAJ posa a la disposició d’ajuntaments, instituts i associacions, una guia didàctica #Noemtoqueselwhatsapp, un recurs de la sèrie ‘M’importa’ que promou un desenvolupament pedagògic per a avançar en la prevenció, detecció i denúncia de la violència contra dones.

Nova edició de Premis #NoEmToqueselWhatsapp

La convocatòria per a participar en el concurs #NoEmToqueselWhatsapp!!, en les modalitats de Fotografia, Vídeo, Teatre i Dansa, Música i Arts Plàstiques està oberta a la presentació d’obres fins al pròxim 15 d’octubre.

Els premis pretenen reconéixer els projectes que tracten sobre la promoció de la igualtat, la convivència i el respecte entre sexes i la prevenció de la violència contra les dones.

Les persones joves que vulguen concursar han de formar grups amb un mínim de tres joves amb edats compreses entre els 12 i els 17 anys i o bé pertànyer a una associació juvenil (inscrita en el cens d’Associacions Juvenils) o bé estar estudiant en un centre educatiu de la Comunitat Valenciana.

En cadascuna de les cinc modalitats artístiques hi ha tres premis amb una dotació de 500 euros cadascun

Articles relacionats