L’exposició #noemtoqueselwhatsapp de l’IVAJ arriba a Castelló de Rugat

– La mostra reuneix fotografies que denuncien la violència contra dones
– Un recurs del ‘Programa M’importa’ per a associacions juvenils, centres educatius i sales municipals

L’exposició itinerant #noemtoqueselwhatsapp de l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) arriba en aquest mes de setembre a Castelló de Rugat, concretament del 23 al 30 de setembre a la Casa de la Cultura de Castelló de Rugat.

La mostra del ‘Programa M’importa d’Educació en Valors de l’IVAJ consta de 20 panells on s’estructuren les fotografies realitzades per joves i grups de joves de 14 a 30 anys que denuncien la violència contra les dones.

Des del seu llançament l’exposició ha recorregut sales d’exposicions, centres juvenils i centres educatius en uns 180 espais de la Comunitat.

M’importa

A més, l’IVAJ posa a la disposició d’ajuntaments, instituts i associacions, una guia didàctica #Noemtoqueselwhatsapp, un recurs de la sèrie ‘M’importa’ que promou un desenvolupament pedagògic per a avançar en la prevenció, detecció i denúncia de la violència contra dones.

Nova edició de Premis #NoEmToqueselWhatsapp

La convocatòria per a participar en el concurs #NoEmToqueselWhatsapp!!, en les modalitats de Fotografia, Vídeo, Teatre i Dansa, Música i Arts Plàstiques està oberta a la presentació d’obres fins al pròxim 15 d’octubre.

Els premis pretenen reconéixer els projectes que tracten sobre la promoció de la igualtat, la convivència i el respecte entre sexes i la prevenció de la violència contra les dones.

Les persones joves que vulguen concursar han de formar grups amb un mínim de tres joves amb edats compreses entre els 12 i els 17 anys i o bé pertànyer a una associació juvenil (inscrita en el cens d’Associacions Juvenils) o bé estar estudiant en un centre educatiu de la Comunitat Valenciana.

En cadascuna de les cinc modalitats artístiques hi ha tres premis amb una dotació de 500 euros cadascun

Et Pot Interessar