16.1 C
Gandia
Dimecres, 28 febrer, 2024

L’executiva de Compromís desmenteix les dades de baixes que ha dit Laura Morant

– L’executiva ha informat que Laura Morant no està en disponibilitat de saber el cens del partit

– Des de gener de 2023 s’han donat 13 altes i 34 baixes el que fa que el cens baixe només en 21 persones, comptant a simpatitzants.

– Les baixes de militants han sigut de 20, d’aquests, 16 pertanyen a Iniciativa, 3 a Compromís, 1 a Més, i les baixes de simpatitzants han sigut 14: 4 de Compromís, 1 de Més i 9 d’Iniciativa, cal recordar que Josep Alandete és d’Iniciativa.

Laura Morant va informar, mitjançant una nota de premsa, la seua baixa de Compromís per Gandia, argumentant que el nombre de baixes arribava a més de 70 persones, aquesta xifra ha sigut desmentida per l’executiva de Compromís per Gandia que ha comunicat les dades oficials de l’actual cens que és de 818 persones, entre militants i simpatitzants.

També ha aclarit que el nombre de total de militants i simpatitzants que s’ha donat de baixa des de gener de 2023 és de 34, però també s’han incorporat 13 persones, per la qual cosa el nombre total del cens sols s’ha rebaixat en 21 persona.

Davant d’aquestes dades, Laura Morant va enviar una aclariment, on explicava que ella creia, no dades oficials, que s’arribaria a més de 70 baixes, perquè només de familiars i amics d’ella, s’havien donat de baixa més de 20 persones, i que aquesta xifra continuaria creixent.

Des de Diariserpis.com s’està esbrinant que hi ha darrere d’aquest anunci, que no ha comptat en dades oficials sinó d’apreciacions interessades, ja que en l’horitzó electoral es pot veure una nova llista, davant els moviments produïts en els Verds de Gandia i la gent d’Iniciativa que no va estar conforme en el procés de primàries portat a terme.

Articles relacionats