16.2 C
Gandia
Dimarts, 21 maig, 2024

L’Estiuvers Gandia es trasllada a la Torre dels Versos amb un recital únic

– Aquest diumenge 28 d’agost a les 19.00 h els poetes de la Safor, Josep Lluís Roig Sala (Oliva, 1967) i Christelle Enguix (París, 1971), recitaran al peu de La Torre dels pares en un espectacle coordinat amb la Muixeranga de la Safor. ACCÉS LLIURE!

Estiuvers Gandia Torre dels Pares 1

– Serà un recital a 3 altures patrimonials, on l’arquitectura, la paraula i les torres humanes pujaran durant un instant de bellesa per a donar fi al nostre festival de poesia d’estiu.

L’Estiuvers d’enguany ha sigut, com s’ha pogut comprovar, una aposta per espectacles d’altura poètica, amb pinzellades de performance i sobretot d’aposta per la renovació dels formats de recital, amb la incorporació, per exemple, de la música techno en el cas del grup Jansky, o el format instrumental de banda en el cas de l’Obert Poètic. Hem comptat amb poetes i músics de diferents estils i territoris, com Laia Malo, Jaume Pont, Chantal Poch, Josep Piera o Begonya Pozo.

Ara, per tancar el cicle estival, actuaran dos poetes de la nostra comarca que han elevat la poesia contemporània amb llibres com ‘El cor del minotaure’ i ‘Tot el blat’ de Christelle Enguix, o ‘El somrís de les carreteres secundàries’ i ‘La llum del curtcircuit’ de Josep Lluís Roig.

Per una altra banda, la Muixeranga de la Safor, que compleix el seu vint aniversari de formació, ha decidit acceptar el convit de l’Estiuvers a participar en un acte mai vist, amb aquesta doble actuació de muixeranguers i poetes, i que probablement serà difícil de tornar a veure.

L’Estiuvers Gandia és una iniciativa de la Regidoria de Patrimoni Històric, Artístic i Cultural, amb la col·laboració del departament de Cultura. Coordina el festival el poeta Joan Deusa Dalmau.

Articles relacionats