18 C
Gandia
Diumenge, 25 febrer, 2024

L’escriptor de Guardamar José Figueres, nominat als Premis Círculo Rojo

L’autor de Guardamar de la Safor José Figueres ha quedat finalista en el  certamen literari dels Premis Círculo Rojo per la seua obra “Desperté en La Habana”. Divendres 19 de gener, Círculo Rojo, l’editorial més important del país a nivell d’autoedició, va fer publica la llista de nominats per als seus premis que
celebren dins d’un mes la seua quarta edició. Entre els finalistes està l’obra “Desperté en La Habana”, de l’autor de Guardamar de la Safor José Figueres, nominada en la categoria de “Ficció Moderna i Contemporània”.

Segons paraules de l’autor, és una obra fresca i reivindicativa que només pretén retornar als lectors part d’aquella història, durant segles engabiada, d’Amèrica Llatina.

Un auditori ple fins a la bandera, molt glamur, diverses personalitats del món de la cultura, centenars d’escriptors que arribaren des de tots els punts del país i els somnis dels trenta finalistes són els ingredients perfectes per a viure una altra nit màgica dins de la literatura espanyola.
La gala tindrà lloc el pròxim 23 de febrer a les 20h. en el Teatre Maestro Padilla d’Almeria. Un jurat professional ha sigut l’encarregat d’analitzar tots els llibres publicats per Círculo Rojo durant 2017, més d’1.900 obres, i ha decidit els finalistes. Un any més, personatges molt coneguts a nivell nacional seran els encarregats de lliurar cadascun dels guardons. Per exemple, els actors Jordi Rebellón, Nerea Garmendia, Juan José Ballesta (El Bola), o Susana Córdoba, entre molts uns altres.
La gala estarà presentada per l’actor Jesús Olmedo i la periodista i editora de Círculo Rojo, Raquel Martínez. El cantant Javier Ojeda de Danza Invisible, amenitzarà la vetlada interpretant alguns dels seus millors èxits.

Articles relacionats