L’escoleta de Corea guardonada amb el premi de la Fundació Sambori

L’escoleta de Corea guardonada amb el premi de la Fundació Sambori

· El guardó reconeix les millores implantades en els centres en els àmbits de l’ensenyament en valencià i la normalització lingüística

L’escoleta de Corea ha obtingut un dels premis Sambori atorgats durant la celebració de la vint-i-dosena edició del concurs literari que organitza la Fundació Sambori. Aquests guardons reconeixen les millores implantades en els centres destinades a millorar la qualitat de l’ensenyament en valencià i la normalització lingüística.

Per aquesta raó, l’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, i els regidors Jose Manuel Prieto i Carmen Fuster van rebre ahir en el despatx d’alcaldia a Amparo Domínguez, directora de l’escoleta de Corea, qui ha estat acompanyada per les coordinadores de la Xarxa Municipal d’Escoletes, María Banyuls i Rosana Peiró; i per Pilar Martínez, presidenta de l’Associació Comarcal Sambori.

Durant la recepció Morant, Fuster i Prieto van felicitar la plantilla de l’escoleta de Corea en particular i a totes les persones que formen part de la xarxa Municipal d’Escoletes de la ciutat per l’excel·lent treball formatiu que realitzen amb els més xicotets de la ciutat.

Fotografia Àlex Oltra

Et Pot Interessar