22.6 C
Gandia
Diumenge, 14 abril, 2024

L’Escola Taller “les Envernissadores” de Potries penja el cartell de complet

Els cursos de fang impartits per Isabel Boigues a l’Escola-Taller han resultat tot un èxit i un any més es penja el cartell de complet. Els tallers de terrissa s’imparteixen totes les vesprades de 18 a 20 hores i els dissabtes al matí en horari de 10 a 12 hores.

50 persones i 30 xiquets i xiquetes van començar les classes aquesta setmana amb moltes ganes i il·lusió. Fins al mes de desembre i durant 12 sessions els alumnes aprendran a modelar amb fang, prendran consciència dels volums dels objectes i utilitzaran diverses tècniques decoratives.

Sergi Vidal, regidor de Cultura i Patrimoni de l’Ajuntament de Potries, ha assenyalat que “L’Escola-Taller de Ceràmica de Potries està de celebració. En el seu segon any de vida, en aquest segon curs que està en marxa, ha omplit totes les places de matrícula. En total, 50 persones adultes i 30 xiquets i xiquetes assistiran a cursos de ceràmica a Potries. L’Escola-Taller es consolida, així, com un projecte singular que cobreix la voluntat de moltes persones del nostre poble i d’arreu de la comarca de practicar el treball artesanal de fang. Des de l’Ajuntament de Potries estem ben contentes de continuar avançant en la recuperació de la tradició i l’ofici de terrisser del nostre poble, un objectiu que ens vam marcar en el Pla Estratègic Cultural de Potries”.

L’Escola-Taller de Ceràmica “Les Envernissadores” ha tingut molt bona acollida i és ja una realitat. La cultura del fang és una de les tradicions més importants a Potries i forma part d’una cultura mil·lenària que l’Ajuntament vol tornar a recuperar.

Articles relacionats