14 C
Gandia
Dilluns, 5 desembre, 2022

L’Escola Oficial d’Idiomes de Gandia informa del procés d’admissió i matrícula

L’Escola Oficial d’Idiomes ha informat del procésd’admissió i matrícula destacant que aquelles persones que tenen coneixements de l’idioma però no el poden acreditar mitjançant un certificat o diploma oficial (enllaç pdf) poden inscriure’s per a cursar el nivell inicial A1 o bé inscriure’s per a fer una prova de nivell (12 € en taxes) i així intentar accedir a un curs superior. A setembre hi haurà una altra convocatòria.

La inscripció és completament online i va des de l’11 de juny al 16 de juny. El lliurament de les taxes es farà per correu electrònic, seguint les instruccions que estan a la web (http://mestreacasa.gva.es/web/eoigandia/proves_nivell) per tal d’evitar desplaçaments. Els exàmens es fan entre el 25 i el 29 de juny depenent de l’idioma (veure peu de mail). Al mes de setembre hi haurà més proves de nivell (inscripció de l’1 al 6 de setembre).

Els docents també poden inscriure’s ara en el programa PIALP (Pla integral d’aprenentatge de llengües per al professorat) en anglés i valencià, tant en modalitat presencial com a distància o online. El professorat interessat a accedir per primera vegada a les places disponibles d’anglés i valencià de les escoles oficials d’idiomes haurà de completar una sol·licitud telemàtica mitjançant la plataforma OVIDOC des del dia 11 al 22 de juny.

La inscripció per al curs vinent (alumnat que ja estava matriculat, alumnat de prova de nivell, alumnat PIALP que ja estava matriculat, públic en general) podrà fer la inscripció a través de l’assistent telemàtic d’ITACA del 3 al 14 de juliol. Després rebran un correu electrònic informant sobre si han estat adjudicats una plaça en l’horari que han triat. Del 20 de juliol al 9 de setembre (agost tanca el centre) la documentació es lliurarà en principi presencialment amb cita prèvia (habilitant un enllaç a la web http://mestreacasa.gva.es/web/eoigandia). En setembre hi haurà un segon termini d’inscripció telemàtica (del 15 al 17 de setembre).

Segons s’apropen els terminis es farà difusió tant a la web com a les xarxes socials (Twitter, Instagram i Facebook).

Des de l’Escola Oficial d’Idiomes ha assenyalat “volem també transmetre tranquil·litat a tota la societat sobre la seguretat de les nostres instal·lacions, amb protocols sanitaris estrictes que garanteixen la salut de tot el personal que vinga al nostre centre, tant per a fer gestions, com exàmens o vindre a classe”.

EOI GANDIA 1

Articles relacionats