L’ESCOLA DE TEATRE DEL SERRANO TANCA EL CURS AMB LA REPRESENTACIÓ DE «L’ASSEMBLEA DE LES DONES»

Les comèdies d’Aristòfanes són d’un gran interès històric, doncs gràcies a elles podem conèixer la vida dels atenesos en la seua intimitat. Contenen a més a més, paròdies dels personatges més considerables de l’època: del demagog Cleón, del sofista Sócrates, de Protàgores i Plató i les seues repúbliques imaginaries…

Aristòfanes estava estretament lligat amb el partit aristocràtic i es serví de la llibertat d’una república democràtica per atacar a eixe govern i als seus homes. Les seues comèdies resulten una veritable literatura d’opinió, semblant al periodisme polític de segles posteriors.

L’obra estarà representada per Vanessa Desantis, Ángela Escrivá, Javier Ferrer, Mercedes Guillém, Cárol Ibáñez, Darío Micó, Mireia Sabater, Núria Sanz, Susana Serrano i comptarà amb Vicent Miquel i Ximo Vidal com a actors convidats.

Dissabte nova sessió de Poetry Jam
D’altra banda, com cada últim dissabte del mes a les 20.00 h, el pròxim 28 de maig la cafeteria del Teatre Serrano es converteix en un escenari per acollir una nova sessió de les Poetry Jam, sessions de micròfon obert literàries on qualsevol persona pot llegir un relat, poesia, escenificar una obra de teatre, cantar una cançó escrita per ell…però sempre amb la literatura com a base. L’assitència i participació és lliure.

Et Pot Interessar