12.7 C
Gandia
Dilluns, 27 març, 2023

L’Escola de Ciclisme Triasport torna a triomfar a la prova d’Aiora

– Les Escoles de ciclisme de la Safor-Valldigna, Triasport i la Valldigna, participen en el  IV Trofeu Escoles”Ruta dels Castells”

Nova collita de trofeus per a l’escola gandiana Triasport en una nova jornada de la Challenge Provincial celebrada a Aiora aquest passat diumenge.

Les xiques han tornat a dominar amb una gran carrera en la categoria d’alevins de segon any on Carla Bañuls a més de ser primera ha sigut segona de la general, mentre que la seua companya Carla Martínez ha acabat segona però 5 entre els xics.

Altres resultats de la jornada ha sigut la victòria d’Andrea Contero en principiants com la segona posició tant d’Aitana Calabuig en infantils com d’Irene Flores en alevins de primer any, entre els xics destacar la segona plaça de Dani Sánchez que ha perdut el triomf per una roda en promeses i la tercera i primer podi de la temporada per a Marc Iborra.

A més, hi han hagut altres resultats de la resta de ciclistes: en promeses Gerard Pastor 5, Xavier Nogueroles huité i Sergi Esteban 12, en principiants el valler Andreu Sansaloni va ser cinqué, Alex Sánchez seté i Darío Humanez va finalitzar en el lloc 20, en alevins Sergi Margarit huité, en infantils Jorge Flores desé, Ausiàs Puente va finalitzar en el lloc 18, Joan Corbi en el 25 i Borja Martínez en el 28 mentre que Laia Canet ha sigut quarta i Paula Esteban cinquena.

Entre els ciclistes de la Vall destacar l’actuació de Cristian Vercher que va obtindre el tercer lloc en la categoria de promeses.

Articles relacionats