16.7 C
Gandia
Dijous, 23 maig, 2024

L’Escola de Ciclisme Triasport Gandia i la de la Valldigna triomfen a Dénia

– Andrea Contero, Aitana Calabuig, Andreu Sansaloni i Irene Flores de l’escola del Triasport-Gandia van pujar al podi en la XLII Trofeu Santíssima de la Sang de Dénia que va tindre lloc aquest passat dimecres en l’Avinguda del Marqués del Camp de la capital de la Marina.

Aquesta carrera puntuable per a la challenge provincial alacantina va tindre a més de les carreres d’escoles altra de cadets on la gandiana Alejandra Puente es va erigir com a campiona i la vallera Lidia Fraile Llacer també com a campiona però en juvenils.

IMG20210707115847Posteriorment s’ha disputat la gimcana de principiants on Andreu Sansaloni acabaria sisé i Andrea Contero seria huitena. En carrera la dona Contero aconseguiria una nova victòria mentre que Sansaloni seria segon després d’un mal inici, acabant a tan sols tres segons d’Iker Balaguer que va véncer novament com en Cocentaina.

En la categoria d’aleví, la ciclista d’Almoines, Irene Flores, es va topar novament amb Sara Calatrava i va haver de conformar-se amb el segon lloc encara que va estar tirant del grup en els últims moments com el seu company Sergi Margarit que obtindria la quarta plaça.

Pel que respecta als infantils, Aitana Calabuig s’alçaria amb la victòria àmpliament mentre que Laia Canet seria cinquena, Jorge Flores 10, Ausiàs Puente 22 i Joan Corbi 25.

Quant a l’escola de la Valldigna, acabe en segon lloc per equips gràcies a la victòria d’Álex Moreno i el segon lloc de Cristian Vercher en promeses mentre que Aitor Arlandis va ser quart en infantils.

Articles relacionats