19.9 C
Gandia
Dissabte, 18 maig, 2024

L’Escola de Ciclisme Triasport Gandia es va proclamar campiona per equips en el trofeu Rafa Valls

– Nou èxit de l’equip Triasport Gandia en la primera edició del Trofeu Rafa Valls de Cocentaina disputat dissabte passat sobre una intensa calor que rondava els 40 graus de temperatura.

L’esquadra gandiana es va proclamar campiona per equips per davant de la Valldigna i Ontinyent malgrat comptar amb diverses baixes importants.

La vesprada es va iniciar amb la gimcana de promeses on el gandià Dani Sánchez no va donar cap opció als seus rivals i va véncer còmodament, ja en la carrera on va estrenar el mallot autonòmic va perdre en la mateixa recta de meta davant Alex Moreno, de l’Escola de Ciclisme la Valldigna. En aquesta mateixa categoria, el xeraquer Gerard Pastor va ser cinqué.

Ja en la categoria de principiants de primer any, Alex Sánchez va obtindre el primer trofeu de la temporada en finalitzar en segona posició mentre que en principiants de segon any, Andreu Sansaloni va aconseguir el tercer lloc després de mantindre aquesta posició des del començament.

En alevins segon any, Carla Bañuls va tornar a véncer però mantenint-se entre els tres primers dels xics, ja en els de primer any Irene Flores d’Almoines també va aconseguir el seu tercer triomf de la temporada mentre que Sergi Margarit acabe 15.

Pel que respecta als infantils, Jorge Flores acabaria 15, Joan Corbi 16 i Borja Martínez 25 mentre que Alejandra Puente va ser la primera de cadets.

Quant a l’esquadra vallera va aconseguir el segon lloc per equips gràcies a la victòria de Cristian Vercher i al tercer lloc d’Aitor Arlandis que va tornar a donar batalla en un circuit duríssim on quasi la totalitat del recorregut eren pujades i baixades.

LEscola de Ciclisme Triasport Gandia es va proclamar campiona per equips en el trofeu Rafa Valls 1

L’organitzador de l’esdeveniment, el ciclista professional de l’equip Bahrain, Rafa Valls es va mostrar molt content pel bé que havia eixit tot i de comprovar que tenim molt bona pedrera.

El gregari de Mikel Landa va deixar clar que si no ixen ciclistes professionals de la Comunitat Valenciana, és per què no tenim cap equip professional, cadascun s’ha de buscar la vida per on siga i tots els equips a Espanya estan en el nord.

El de Cocentaina correrà en la pròxima clàssica de Sant Sebastià i es troba com a reserva en la Volta a Espanya, ja que va participar en el passat Giro d’Itàlia.

Articles relacionats