10.9 C
Gandia
Dimecres, 8 febrer, 2023

L’Escola de Ciclisme Triasport Gandia amb només 6 ciclistes aconsegueixen 3 podis a Almoradí

– La calor sufocant no va acovardir als integrants de l’Escola de Ciclisme Triasport Gandia

Amb tan sols sis representants en la carrera d’escoles d’Almoradí a Alacant, l’escola Triasport-Gandia aconsegueix classificar a cinc dels seus alumnes entre els cinc millors ciclistes en les diferents categories.

Paula Esteban va obtindre un merescut segon lloc en infantils de primer any després d’estar més d’un mes en el dic sec per un trencament en el colze. D’altra banda Laia Canet va aconseguir el tercer lloc en infantils de segon any.

El tercer i últim podi de la jornada per al Triasport ho va aconseguir Andreu Sansaloni en principiants de segon any, al finalitzar en la tercera plaça després de frustrar-se la seua escapada, en aquesta mateixa carrera Darío Humanez va acabr en el lloc quinzé.

Quant a la categoria d’alevins de primer any, Sergi Margarit va ser cinqué després de romandre tota la carrera comandant el grup perseguidor, mentre que Sergi Esteban va finalitzar també en la cinquena posició en promeses i huité en la gimcana.

Tots ells serien els primers classificats de la província de València en una carrera de prop de 200 ciclistes amb un nivell altíssim que unit a la forta calor de prop de 36 graus va fer que alguns ciclistes acabaren deshidratats.

Articles relacionats