L’Escola d’Adults Bolomor de Tavernes obri el periode de matrícula

L’Escola d’Adults Bolomor de Tavernes de la Valldigna ha iniciat el període de matrícula. El termini d’inscripció finalitzarà el 26 de setembre, i la documentació pertinent s’ha d’entregar a la Casa de la Cultura en horari de 09.30h a 13.30h. Entre la nombrosa oferta de cursos destaquen els de preparació a les proves d’accés a la universitat o al grau superior, la prova lliure del graduat de secundària i els cursos de valencià i anglès en distints nivells. L’Escola començarà el mes d’octubre amb una nombrosa oferta.

Els alumnes no empadronats al municipi també es podran matricular durant este període, sempre que queden places disponibles. A partir del 27 de setembre, i una vegada amb el curs començat, la matrícula de les places vacants s’haurà de formalitzar al Col·legi Alfàndec de 18.00h a 20.00h. En cas de completar els cursos, s’obriran les inscripcions per a les llistes d’espera.

Entre els cursos que s’ofereixen hi ha el primer cicle d’alfabetització i educació bàsica, la preparació per a la prova lliure del graduat de secundària, la preparació per a les proves d’accés a la universitat per a majors de 25 anys i a la prova d’accés al cicle formatiu de grau superior. A més, també s’impartiran els cursos de valencià de la Junta Qualificadora i els d’anglès en distints nivells per donar una oferta educativa accessible a tota la població. A banda dels cursos municipals, també hi ha els ofertats per l’Associació de l’Escola d’Adults Bolomor, entre els quals es troben els cursos d’iniciació d’informàtica i costura, classes de guitarra, balls de saló, ioga i pilates, el curs de tractament digital de la imatge i el cant per a cor.

L’Ajuntament recorda que el full de matrícula, la documentació requerida i el justificant de pagament de la taxa s’han de lliurar durant el termini de matriculació. Només es podran recollir dos sol·licituds per persona.

Et Pot Interessar