20.2 C
Gandia
Diumenge, 4 juny, 2023

Les xiquetes del Triasport Gandia finalitzen en llocs de Pòdium

– Les xiquetes Andrea Contero 2a, Carla Bañuls 2a i Carla Sanjuan 3a

Ahir diumenge es va iniciar en Aiacor la carrera inicial de la challenge provincial de ciclisme d’escoles on va haver-hi un total de 264 ciclistes vinguts de les províncies de València, Alacant, Múrcia i Albacete.

Aiacor

No sempre el que ataca i mou la carrera venç sinó més aviat tot el contrari i en aquesta ocasió en la primera carrera de la temporada es va produir novament.

La participació saforenca va arribar als quasi 30 ciclistes de les escoles de Triasport-Gandia i La Valldigna amb resultats molt diversos.

Com és habitual la primera carrera de la temporada van ser la que participen els de la categoria promeses de primer any on Sergi Esteban va acabar en el lloc i Abel Humanez 14, en promeses de 2 any, Dani Sánchez va ser 4 i Nasio Grau 7.

En principiants, Cristian Vercher va acabar en la posició 4, Alex Sánchez 11, Gerard Pastor 12 i Andrea Contero 2.

En alevins, Andreu Sansaloni va ser 7 seguit d’Álvaro Gandia 15, Borja Frasquet 16, Darío Humanez 20 i Iker Arlandis 22 mentre que els alevins de segon any Irene Flores va ser segona i Sergi Margarit 9.

Entre els infantils, Carla Bañuls acabe segona, Carla Sanjuan 3 i Paula Esteban 5, en xics el millor classificat seria Jorge Flores en el lloc 12, Marc Iborra 14, Fernando Andrés 25, Ausiàs Puente 28 i Iker Estrugo 30.

Articles relacionats